Idol ikväll

Ja idag är det dags för idol igen, dags för juryns wildcards. Ska bli spännande att se vilka de väljer. Personligen har jag bara en önskan; välj Amanda för fan! Men annars bryr jag mig inte så mycket om vilka som går vidare haha. Som sagt, jag kollar på det men vet inte om jag riktigt ser programet haha ;D

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

Ps. Fan vad jag längtar efter min skrutta nu, vill att hon ska vara i mina armar NUUU! eller egentligen inte, vill ju att hon ska ha hunnit växa klart med, men hade hon gjort det redan hade hon vart fullt välkommen just nu kan jag säga!!! 


Min humor just nu


källa: weheart.it


Städa-städa-städa

Städar som en dåre nu så att huset är klart innan imorn då vi ska på börja mitt lägenhets-projekt. Längtar så tills allt är klart! Men precis som alla andra måste även jag börja på ruta ett så imorn är det dags för rengöring av hela lägenheten samt att påbörja målningen :D

Osminkad men glad tjej förra söndagen



Varför kan man inte be sin pojkvän om allt?

Önskar verkligen att man kunde det. Är så sjukt sugen på att skaffa en liten vovvis men har inte råd, jag skulle ju kunna fråga C men vet inte om han har lust att punga ut 15.000 för en hund till mig, ne någon måtta får det vara lilla fröken! Han har en annan brutta att skämma bort först och främst! Uscha på mig som tänkte tanken ens, men drömma ska man ju få göra ;)

Det bästa vi nånsin gjort


jag älskar dig så det gör ont!


Idol

Idol ikväll, längtar! Vet inte varför riktigt men gillar att kolla på det, eller så kanske jag bara gillar att ha en anledning att bara sitta och vara i soffan, hmm vem vet ;)

Ps. måste skaffa ny design, denna bloggen gör mig uttråkad. Och om jag inte gillar den varför skulle då nån annan göra det. Suck.

Fråga

Anonym om Lonely, I am mr lonely, I have nobooooodieeeeeeeeeeeeee for my own:

ska inte din pojkvän bo med dig?

Svar:

Nej Christoffer ska bara bo hos mig ibland till en början :)

Körkort nästa?

En annan rolig sak jag gjorde idag var att boka in en intensivkurs för körkortet i början av november. Den är två veckor i falkenberg och den 16 november har jag tid för teoriprov och uppkörning. Så nu är det plugga-plugga-plugga och köra-köra-köra som gäller! Excited som fan !! :D


iPhone 4

Har just vart och införskaffat mig en vit iPhone 4, hoppas den är så bra som alla säger.
Har ni någon, vad tycker ni? :)


Snart pengar igen!

Snart pengar igen, och då är det dags att köpa massa nytt till lägenheten. YAAAY. Att handla bebissaker får läggas på hyllan nu, iaf tills lägenheten är klar :P Jag har tänkt mig mycket vit inredning, VITT VITT VITT. Självklart vill jag ha lite färgstänk här och var men basfärgen är vit.

Om ni har något tips på en fin dekoration, en bra hemsida eller mysig butik är det bara att säga till :D

Just don't care

Måste ha missat nått för sist jag kollade så berättade man allt för varandra, eller har jag fel? Äsch orkar inte ens bry mig det får bli som det blir.


Rosalångfingernagel

Just nu sitter jag och C i min säng och lyssnar på de sköna banden the script och the fray. Mys! Jag sitter och väntar på att min långfingernagel ska torka, orkade inte riktigt fixa med naglarna idag så gjorde bara en för att se om det blev bra och det vart riktigt nice, så ska fortsätta imorn igen. Men tills dess är det jag och min långa rosa långfingernagel haha :D

Hemma från stan

Kom nyss hem från stan. Vi gick runt och kollade lite, pratade lite och hade allmänt mys. Med mig hem följde ett gele kit från depend och en ap-bra mascara från maybelline NY :D


Så nu ska jag sätta mig och fixa mina tassar ;D


Today

Idag ska jag iväg till stan för att träffa Linn, men innan det måste jag plocka i diskmaskinen och hitta nått vettigare att ha på mig. När jag kommer hem igen berättar jag om mitt lilla äventyr jag var på igår :)

Förlåt för dålig uppdatering

uppdaterar imorn. Natti!

Lundmyr Of Sweden

Har köpt mig en sånhär Lundmyr of sweden tröja. Verkligen jättefin tycker jag, den kommer användas flitigt när magen blivit sådär mysigt stor :D


23-09-10

Hela dagen idag har jag känt att nått är fel eller att det är nått jag glömt liksom och nu kom jag på det. Idag är det exakt ett år sedan, ett år sedan jag gjorde det värsta jag gjort i hela mitt liv. Aborten. Ryser och gråter om vartannat när jag läser det gamla inlägget. Utdrag från gamla bloggen:

"Och sen säger hon att de tyvärr blivit upptaget det rummet jag skulle vara i. Ursäkta mig men hur fan kan mitt rum vara upptaget när det för två dagar sedan bokades på mig och ingen annan ?! Där har vi problem nummer tre. Hon visar oss inn i mitt nya rum och .. här kommer det bästa (ironi) ... wait for it, wait for it.... hela väggarna i rummet är klädda med fotografier av bebisar. jag har tydligen blivit förflyttad till deras MAMMA RUM. Kan någon förstå hur jävla jobbigt det var för mig att behöva göra det omringad av massa söta bebisbilder. Jag menar vafan, det var tortyr. TORTYR."

Jag förstår fortfarande inte hur jag klarade av att göra det från första början, men men... Jag är ändå rätt "glad" över att jag gjorde det nu i efterhand för jag vet att varken jag eller C var mogna för ett barn då, men det kunde jag ju inte veta då.

Denna gången är annorlunda, vår lilla prinsessa betyder mest för oss och vi gör ALLT i vår väg för att hon ska få det allra bästa. Vi älskar dig sessan ♥

Lonely, I am mr lonely, I have nobooooodieeeeeeeeeeeeee for my own

Jag känner mig så sjukt jävla ensam just nu. Det gör jag jämt på helgerna nuförtiden, att tvingas gå ifrån tv-soffan där familjen nyss suttit samlad eller storabordet där simplaste sällskapsspel nyss blivit spelat är rena tortyren. Jag går och lägger mig så fort jag kommer upp på rummet för att klara av ensamheten, sjukt!

Jag klarar det inte, får enorm ångest! Jag vill inte vara själv uppe på mitt rum, vad gör jag för nytta här liksom. USCH, vad jag hatar detta. Ingen kompis att vara med och pojkvännen på krogen. Nä-äe jag vill inte vara med om det ska fortsätta vara såhär!

Jag kommer definitivt bo hemma tills prinsessan kommit! Tror inte jag klarar av att vara ensam på kvällarna i en tom lägenhet, kommer bli ett psykfall. Näe, får bo i lägenheten när nån kan vara där med mig inte annars! Annan visa blir det ju när prinsessan kommit då kommer jag aldrig vara ensam igen, längtar så ♥

Vampire Diaries

Nyss sett de två första avsnitten på 3e säsongen av Vampire Diaries. 
GOD, I love it! UN-DER-BART!


På riktigt dåligt humör

Jag vet inte varför, men jag är på riktigt inte-bra humör idag. Jag är sur/ledsen/arg och stör mig på allt och alla. Egentligen borde jag städa men jag vill inte, jag vill inte nånting. Nä nu ska jag gå och sätta mig och sura i några timmar, tills idol börjar. Enda saken att vara glad för idag.

Ullared

Igår var vi som sagt i Ullared och det var inte så roligt som det brukar, pga den j***a kommuntanten. Men men, vi lyckades få med oss rätt mycket nödvändiga saker hem iaf, mycket tråkiga men tyvärr nödvändiga saker till lägenheten, lite mammakläder till moi och så en hel del saker till lillbruttan.

Bland annat köptes en hel del kläder, dregglisar, snuttefilt, speldosa, lekfilt och saker till vaggan (sängkläder, kudde, täcke, skydd etc). Lägger nog ut bilder på hennes kläder (det enda som känns någorlunda intressant för er del, har jag rätt?) när jag orkar.

På vägen hem fick vi även ett samtal av han som lackat lite av mina vardagsrumsmöbler och även vaggan och det är redan klart, sjukt! Vi lämnade ju in det i Tisdags, han jobbade på ordentligt den killen! Får hoppas att han gjort ett bra jobb bara. Bild på det får ni se när jag flyttat in i lägenheten! :)

MVC imorse

Imorse klockan halv nio var jag på MVC för ett andra besök. Det var inte lika pirrigt som förra gången för jag visste på ett ungefär hur allt skulle gå till. Vi pratade om lite allt möjligt, tog blodtryck och lite blodprover, vägde mig och det bästa; lyssnade på lill-sessans hjärta! Helt underbart!

Precis som vanligt var hon inte still en sekund utan Anneli (min BM) hann knappt avsluta meningen "bli inte rädd om man inte hör något till en början, det kan ta ett tag innan man hittar" utan att prinsessan sparkade mot micken och hade sig haha.

Hon är inte still en sekund mitt lilla busfrö, men efter många sparkar och buffar lät hon oss höra och det var alldeles ljuvligt! Det lät jättebra och tillväxten var normal så allt såg jättebra ut med henne. Nöjd mamma!

Nästa tid är i mitten av oktober, längtar redan! :)


Min prinsessa! ♥


Dagens Svullna Morgon-Mage, v 21 (20+1)



vit tröja H&M grått USA-linne primark svarta leggins bikbok


Gratis är gott

Nån där ute som har någon koll på alla dessa gratiserbjudanden som finns för gravida?
Vet ni nått kan ni väl vara snälla och kommentera. Så mycket gratis som möjligt, det gillar vi, gratis är gott! :)

½!"#¤%&/()=?

Jag blir så jävla lack på den här jävla vikariepoolen, snart vet jag inte vad jag gör !? Kungsbacka kommun suger, ärligt talat. Blir så jävla arg. Hur svårt är det att svara i en jävla telefon!? GAH, är rätt irriterad nu som ni märker.

Ullared imorn

Imorn bär det av till Ullared med mamma/mormor :D Just nu sitter jag och skriver en lista över allt nödvändigt vi behöver. Och plussar man det med allt onödigt vi också kommer köpa så kommer många höga lappar försvinna imorn. Precis som vanligt, haha! :)


bild från google


Klänningar i all ära

Anonym om Köpförbud:

klänningar är ju inte så bekvämt för en liten bebis, det blir svårare att röra sig osv, det vet man ju själv.
Satsa på lite mer bekväma grejer skulle jag säga!

svar:

Jag vet att klänningar inte är det bästa, men det har blivit så att jag har köpt en för att jag tyckt den var fin och helt plötsligt har jag hur många som helst. Men tack för att du sa det ändå :) Givetvis har jag massa andra kläder redan, kanske svårt att tro eftersom jag fick det att låta som att hon BARA har klänningar, men så är inte fallet :)

kram

Köpförbud

Jag har gett mig själv köpförbud när det kommer till klänningar till prinsessan hon har redan 18 stycken (!?) och jag känner att jag borde lugna ner mig lite på den fronten nu. Kommer ju ändå köpa massa när hon kommit med så nu måste jag verkligen dra hårt i tyglarna!  Men det är ju svårt när allt är så himla sött!


senaste klänningköpet till sessan :)


Är sjukt sugen

Är verkligen jättesugen på att köpa nått fint matchande sett till prinsessan att ha i barnrummet men eftersom sängen går i grönt känns det fel att köpa resten av sakerna i beige/rosa/vitt. Hmm, tåls att funderas på ! Kanske ska man ta och fråga mamma om man får måla om den vit (A)

Men då blir hon väl spritt språngande galen och slänger ur sig ett långt tal om hur dyr den var och hur den ska vara grön etc. etc. Hehe. Men som sagt, tåls att funderas på iaf ;)


gillar detta set från noukie


Moves Like Jagger - Maroon 5

Är helt fast, kan inte sluta kolla på och dansa till musikvideon. Låten är ju bara för underbar och hans kropp är ju inte ens att tala om, helt fast vid hans tatueringar. Snygga jävel!

Adam Levine (sångaren)

 

http://www.youtube.com/watch?v=iEPTlhBmwRg&ob=av2n


Dagens Mage, v. 20 (19+3)


Många paket

Idag har jag fått många paket, glad tjej! Mycket nytt till skruttan och en hel del nytt till mamman med måste erkännas. Är grymt nöjd och det kommer förmodligen upp bilder någon dag, om ni är intresserade vill säga ;D

Lots of love

Jag älskar verkligen mina föräldrar, de gör verkligen allt för att jag ska må bra och trivas. Tänk att jag inte insett det tidigare, det är så synd. Men nu vet jag det och jag kan inte tacka dom tillräckligt. Dom är helt enkelt bäst!

No sleepover

Blir ingen sleepover, är alldeles för trött. Synd dock, såg verkligen fram emot det. Men men, får ta det en annan gång.

Ps. Är sjukt opepp på att blogga.

Dagisfröken

Idag ska jag jobba som dagisfröken mellan 09.00 - 17.00, ska vara stand in för nån som är sjuk. Får se om det blir mer gånger efter detta men just nu får jag nöja mig med idag. Är lite nervös faktiskt, inte lätt att ta hand om andras barn :P Men det går nog jättebra ändå hoppas jag :)

Efter det ska jag hem till Linn och ha sleepover, kommer bli gööör mysigt!

Pöss


Min snygga brutta :)


Hemlisen

Hemlisen är en lägenhet och idag klockan 17.00 var jag där och skrev på ett kontrakt. Jag har alltså blivit med lägenhet! Jag är så oerhört glad och nöjd och den 1 oktober har jag tillgång till den och då ska det målas och fixas. Det är en 3'a i en källarvåning på ett hus. Hur stor och bra som helst. Så himla nöjd !!!!

Varm Oboy

Jag har blivit en total sucker för varm oboy. Bäst är ju när man har en klick grädde på toppen, eller marsmallows. Jag kan inte få nog av det! Åååh vad jag älskar det! Mitt nya craving kanske ;)


V. 20

Men juste jag går ju in i vecka 20 idag, glömde nästan av att säga det :D Mysigt som bara den, allt de jobbiga jag kände innan är helt bortblåst och nu mår jag prima skinka (jap-jap)!

Imorn får ni veta den stora hemlisen, glöm inte att hålla ögonen öppna ! :D

Tråkig design

Jag börjar tycka att designen är väldigt tråkig och opersonlig, håller ni med mig? Klart ni gör! Därför funderar jag på att börja knåpa ihop en annan kanske en med en fin header och lite bilder och så. Ja så får det bli :)

Föresten vad vill ni läsa mer om/se mer av här i bloggen? :)

Nytt till sessa

Vet inte om alla är så intresserade men tänkte börja med att lägga upp lite bilder på sessans saker. Vet iaf att gudmor Linn är extremt intresserad av detta så det här är väl mest för hennes skull isf haha :)


Rosa tröja från cubus & tigertofflor från teddykompaniet


Sjukt sugen!

Jag är sjukt sugen på denna snygga kofta från Lindex, om plånboken tillåter ska jag införskaffa den så fort den kommit ut i butikerna. Bilden tagen från Madeleine, LÄNK.



Är även sjukt sugen på denna urgulliga mössa till sessan!!!


Hell Yeah!

Hemma från *hemlis* nu och det ser jävligt bra ut måste jag säga! På Torsdag får jag svar. Från och med nu är det bara att hålla tummarna och be till Gud! Så på Torsdag får ni veta vad jag snackar om men tills dess, HELL YEAH! Glad tjej*

Själförtroendet på topp!

Just lämnat ut 20 st CV, min anmälan till lägenhetskön, och har en klippning på G. Pengar rullar in - det går bra nu! Nej men seriöst kanske inte ska ta ut lyckan i förskott när jag sökt jobb på samma ställe som resten av kba's hela befolkning. Hur som helst är självförtroendet ändå på topp och kl. 17.00 ska jag iväg och göra *hemlis*!
Åhh jag längtar, fast är nervös som fan. 

Pus på er babes! 


Make up my day

Nu ska jag ta och smeta på lite smink och sen bär det av ut i det enorma blåsvädret vi har i Kungsbacka idag. Jag tar med mig en bunt CVn och ett stort leende så ska allt säkert gå bra, nått extrajobb måste jag ju kunna hitta ;D
Puss !

Från farmor

När sessans farmor och farfar var i Jönköping i helgen passade farmor på att köpa lite nytt till henne, hon har inte kommit ut ur magen än och är redan bortskämd som bara den! Det är inte första gången detta händer och det kommer troligtvis inte vara den sista heller ;) Smeknamnet sessa=prinsessa passar henne som handen i handsken !


Tack farmor hälsar sessa & mamma!


Sessan! ♥


Fredrika ville att jag skulle lägga upp UL-bilderna så här är dom! Vår lilla prinsessa ♥


Vad sa mina föräldrar egentligen?

Många av er har frågat hur det gick till när jag berättade för mina föräldrar och det tänkte jag berätta för er nu.

Det var dagen efter ultraljudet och jag hade (som många gånger tidagare) bestämt mig för att nu jävlar var det dags att berätta. Men denna gången var det annorlunda, det kändes så mycket lättare. Vet inte varför men det bara gjorde det.

Jag hade sagt till C att komma förbi för jag ville inte göra det ensam, jag bestämde mig för att jag bara skulle visa ul-bilden. Svårare än så var det inte. Trodde jag ja, hah! Jag satt där och kallsvettades och gungade fram och tillbaka, det var inte lätt att ta mod till sig men efter att ha suttit och väntat på att min lillebror skulle gå och lägga sig ett bra tag, tog jag tag i det så fort han gått upp för trappan.

Jag vet inte om jag sa något speciellt men jag fick iaf deras uppmärksamhet och jag la fram bilden på bordet. Det blev helt tyst, dom kollade besviket på mig och sa "men amanda ...." värre än så var det inte. Jag var helt hundra på att helvetet skulle braka lös som förra gången och att vi skulle skrika halsarna av oss, men det blev inte värre än "men amanda". Jag vet inte om jag nu i efterhand tycker att det var så mycket bättre för det är aldrig kul att se ens föräldrar verkligen vara riktigt besvikna på en..

Vi diskuterade om hur vi (jag och C) hade tänkt klara detta, och ingen av oss höjde någonsin rösten. Jag började gråta kommer jag ihåg men förmodligen mest för att jag var så chockad. Det här var ju inte alls vad jag hade förberett mig på, jag visste hur jag skulle hantera en skrikande och arg mamma, men en lugn och förstående? Vad fan var det som hände egentligen.

Summa sumarum är att de sa att de skulle hjälpa till om vi behövde det och sen gick dom och la sig. Dagen efter var allt fortfarande bra mellan mig och mamma (det är det nu med) och hon stod fast vid att hon skulle vara hjälpsam och stöttande. Däremot var det inte lika lätt för min pappa, han kunde knappt prata med mig.. Nu har det ändrats och han har nog smällt det mer, men man märker fortfarande att det inte går att prata öppet om allt utan att han blir illa till mods.

Så, är det något mer ni undrar är det bara att fråga! :)

Superstressad

Jag är så himla stressad just nu, måste göra allt och idag fick jag inte världens bästa nyhet, hur som helst får ni veta vad det handlar om imorn/onsdag när jag vet själv... Nu ska jag fixa lite på mitt cv sen ska jag iväg och lämna ut dom lite här och var, efter det är det möte och sen blir det nog träffa Andrea.

Och ja inlägget om mina föräldrar kommer ikväll! Har inte haft tid att skriva det innan bara.

Dagens Mage, med dålig mobilkamera


zebratopp gina tricot linne h&m leggins bik bok


Förlåt!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till er som kommenterat och jag inte svarat sedan. Jag vet inte varför men tiden har runnit iväg och det har hänt massa och så. Men åter igen, förlåt mig! Det ska inte hända igen. Från och med nu är det era kommentarer som kommer i absolut första hand! :) Hoppas ni förlåter mig och vågar kommentera igen :)

Me myself and I

Eftersom Malin inte vet hur jag ser ut tänkte jag visa er bilder på mig! (finns säkert fler än hon som inte vet hur jag ser ut haha) så här kommer några bilder :)






Mer magbilder?

Det är många som vill att jag ska lägga upp mer magbilder och vanliga bilder och det vill jag verkligen göra. Problemet är bara att det inte blir så många bilder eftersom jag väldigt sällan är fixad nu för tiden och magbilder är sällsynta då jag anser att den fortfarande är "för liten".

Men jag ska försöka visa mer bilder här i bloggen jag vet att det är viktigt, vet hur mycket jag själv bryr mig om bilder på bloggar jag läser så jag ska försökra bättra mig!

Och svar till dig Jennica; jag ska försöka svara på kommentarerna jag får oftare! hehe

Booooriiiiing

Känner mig så sjukt jävla opepp på att blogga.. Det känns så jävla tråkigt och meningslöst.
Kom igen nu, kommentera mera så att jag känner att jag får åtminstonde lite feedback!

Vad ska tösen heta?!

Mitt i-lansproblem just nu är lill sessans namn. Jag vet vad jag vill, och jag tror att C är rätt säker på vad han vill. Men inte fan vill vi samma sak. Han gillar sånnadär alldagliga tråkiga det-heter-ju-alla-namn, och jag verkligen hatar dom!! Jag vill ha något speciellt. Så nu behöver jag er hjälp.

Kom igen nu något förslag på ett fint tjejnamn måste ni ju ha! Skriv skriv skriv!

Gl. Bela.

Det är många som frågat ur det gick till, vad dom sa och hur dom reagerade etc. Det ska jag svara på när jag kommer hem men nu är det dags att gå iväg till MVC igen för att göra den där jävla glukos belastningen. Är hungrig som ett as!

Hemligheten

Det var ju tänkt att jag skulle dela med mig av en hemlighet igår men det blev inte så för jag glömde min dator hemma hos C. Så istället får ni höra den nu. Trumvirvel* Jag har äntligen tagit mod till mig och berättat för mina föräldrar, gjorde det igår kväll. Och bestämde mig för att inte säga det innan för att inte känna någon press från något håll. Men nu är det gjort, och det är jag väldigt glad för!

Stan med Linn

Idag ska jag in till Gbg och träffa Linn, blir väl väldigt mycket bebissnack, lite fönstershopping och så lite skitsnack på det, som vanligt antar jag ;D

När jag kommer hem får ni se UL bilderna och så har jag ännu en överraskning till er, stay tuned !


UL - långt inlägg

Var ju på ultraljudet igår och det var nog det läskigaste men samtidigt mest fantastiska jag någonsin vart med om!

Innan vi fick komma in satt jag och störtgrät, vandrade fram och tillbaka, skakade och hade skrattattacker(betedde mig som ett psykfall helt enkelt). Jag var helt säker på att något var fel med barnet, eller att det inte fanns nått alls, så jag vill inte ens gå in. Tack vara Christoffer lyckades jag iaf sitta kvar där tills vi fick komma in. Annars hade jag nog rusat innan jag ens öppnat dörren till MVC.

Tjejen som skulle utföra ultraljudet hette Malin och var verkligen jättesnäll, jag bestämde mig direkt för att berätta om min panikångest så att hon kunde vara förberedd om jag skulle gå berg säkra gång mitt i allt. Hon frågade då om jag fått nån blödning och sa att det inte är nått fel med barnet om jag inte fått det.

Jag la mig på bristen och efter 5 låååååååååååååånga sekunder säger hon "det är definitivt en bebis här inne!". Jag trodde att jag skulle dö, tårarna rann i floder ner för kinderna och jag kände mig så grymt lycklig! Hon berättade hur ultraljudet skulle gå till, vad hon skulle kolla extra på och varför hon skulle mäta etc.

Ju mer av bebisen jag såg desto gladare blev jag, jag kunde inte hålla in tårarna under flera tillfällen och kollade på Christoffer som satt chockad och höll min hand, hårt. För honom var nog detta första gången han verkligen kunde förstå vad som hände. Jag frågade om jag fick se kön och hon sa att hon skulle kolla efter det när hon gjort klart rutinkollen.

Vi hade lite problem när det blev dags för bilderna (vi som skulle ha 4 stycken med!) hon knäppte och hade sig men inte ville lillskiten ligga stil, nejdu att ligga still är inte kul alls tyckte bebis! Men vi lyckades få två olika sorters bilder med oss hem iaf.

Så vad kom vi fram till nu då? Jo så här är det:

Antal barn: 1
Hälsa: En jättefin, helt perfekt och frisk lillskit lurar runt där inne!
BF(beräknat födelsedatum): 8 Feb (flyttades alltså fram 5 dagar, hade 3 feb innan)
Kön: En underbar och väldigt älskad liten prinsessa ligger och myser inne i mammas mage!








Hemma

Så nu har jag kommit hem från ultraljudet (är hemma hos C nu) och jag vet kön och jag ska berätta hur det gick MEN ni får vänta tills imorn. MOHAHAHA ;D

Puss på er!

Nervös

nervös som F-A-N

UL

Ultraljud om 54 minuter är sjukt spänd !!!!!

Jag vet inte..

Jag vet inte vad jag ska säga. Det är som ett stort moln fullt med tankar i mitt huvud just nu. Och alla tankar slåss med varandra, det är inte en lugn stund. Jag får panik för jag kan verkligen inte tänka klart nånstans..

Jag hatar dig, jag älskar dig, jag är avundsjuk på dig, jag stör mig på dig, jag gillar dig, jag klarar inte av dig, jag vill vara nära dig, jag vill putta bort dig.

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte varför det är såhär, varför allt känns så fuckat. Jag orkar inte ens försöka tänka, det finns så mycket annat att bry sig om. Så mycket annat som är så mycket viktigare; Jag, Christoffer och barnet, vi, oss, min lilla familj. Jag orkar inte detta tjaffs. Jag vill bara lägga mig ner och sova bort alla psykologiska problem.

Imorn är det UL jag ska försöka se fram emot det istället. Se fram emot att få se min/vår lilla skatt för första gången. Kom igen nu Amanda, du klarar detta.

Magbild


w00t !?

Jag hatar när jag inte hänger med i svängarna, nu har två av mina favvobloggar skaffat lösen.  NEEEEEJ!?

NEVANI och ISABELKN, om ni läser detta, ge mig erat lösen då tack, dör utan er!!!!!!

PUSS

Nya älsklingar

För er som inte vet är det väl dags att berätta om mitt enorma beroende för skor haha. Vissa skulle säga att jag har alldeles för många skor, men jag tycker att det finns inget som heter för många när det kommer till skor, hehe.
Här är de två nyaste älsklingarna som fått hedern att pryda mina vackra skohylla (läs: skohög)!





ÄLSKAR DOM ! <3


Alienmagen

Min Alienmage imorse :D Märkte att inget hände när jag drog in magen så fick för mig att ta en bild och här har ni resultatet, en fin rund liten alienkula. Både jag och C är säker på att det är en alien där inne det har vi sagt från dag 1 ;)


Gisses vad stor bröstkorg jag har o.O


V. 19

Idag går jag in i vecka 19. Aha? det känns inte nånstans, alla känslor man får när man är gravid är bortblåsta. Jag har inte illamåendet, de små sparkarna, inte den runda synliga magen som jag borde ha, ne jag har ingenting. Jag vill verkligen att det där ultraljudet ska komma snart för jag har helt enkelt intalat mig om att det inte finns en bebis där inne.

Jag har gjort det innan och jag gör det igen. Så jävla typiskt mig att se negativt på allt. Men seriöst hur ska man reagera då när absolut ingenting händer, inga framsteg, ingen utveckling, inte nått! Jag känner på mig att nått är fel där inne och det är fan min värsta mardröm! Shit.

4 dagar kvar till UL, håll ut!

Paket

Fick ett mail idag om att jag har ett paket som ligger och väntar på mig, undra vad det kan vara (A) haha, vet exakt vad det är! Linn älskar mig nu när hon läser detta, gud så avis hon eeeeeee ;D

Magbilder?

Till er som är sugna på lite magbilder kommer det upp någon snart ;D ska försöka lägga upp en ikväll :D

Tävling - Bröstpump från MAM

Jag är med och tävlar om en bröstpump från MAM inne hos Vitt eller svart.
För att komma till tävlingen klicka HÄR.


Tävlingen avslutas den 10 September, så passa på !


Min nya kärlek!

Min nya kärlek (eller ah, det har ju vart innan med, men vi har haft ett lååångt break) är tradera.com! Seriöst finns det något bättre. Nej, det tror iaf inte jag. Bästa stället att fräscha upp garderoben på ! Och där finns nästan allt som inte är kvar i butikerna längre!

Jag som länge gått omkring och suktat efter den vita virkade tröjan med hål i från gina som kostar 199 kronor (sjukt! seriöst en tröja med praktiskt taget 95 % hål kostar 200 spänn -.-') hittade den nu och vann den för 41 kronor, en helt ny oanvänd för 41 kronor! Glad tjej*

Lite av sakerna jag skaffat mig än så länge:  ;D








Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus