AAAAAAAAAAAAAAAAAAJ

Fan vad ont i magen jag har, det är knäppt! Kan knappt andas. Ni gravida/mammor där ute är detta normalt ?! HJÄÄÄÄÄÄÄLP.

Bara så jobbigt

Förlåt för att jag inte skriver men det känns så jobbigt alltihop. Jag vill bara lägga mig ner på marken och gråta. Jag orkar inte gå in på exakta saker men jag börjar få vaga aningar om att jag kanske är på väg in i en depresion. Och det är fan det sista jag behöver just nu!

Det känns som att jag vissa dagar inte gör ett skit och andra dagar jobbar arselet av mig för ingenting. Igår var jag på tre viktiga möten, fick en bra nyhet och det är ju kul. Men eftersom jag är småsjuk så orkar jag faktiskt inte gå på mötet idag, inte heller det imorn eller det på fredag... Så det blir avboka det på tors och fre, så försöker jag ta mig till detta iaf...


bad update

förlåt för den dåliga uppdateringen men jag gör verkligen inget intressant om dagarna och vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Hej bebis!

Imorse vaknade jag av att det spände som bara den på högra sidan av magen, jag kände på den och magen på den sidan hade en kula som buktade utåt och var jättehård medans andra sidan var precis som vanligt. Jag var tvungen att känna flera gånger för att se att jag inte inbillade mig och det gjorde jag inte, utan det var min lilla bebbe som hade jättekul när h*n pressade rumpan/huvudet med all sin kraft, ett rymningsförsök som pågick kanske? Eller är det kanske för trångt där inne? För mycket fett som är i vägen kanske ;) haha.

Enda sen dess har jag gått omkring med ett litet leende på läpparna, första verkliga beviset på att det faktiskt är ett helt nytt liv där inne. Glad Mamma!

Ps. Igår fyndade jag en jättesnygg hylla på ikea, hittade den på fyndavdelningen och den kostade bara 250 spänn (ursprungligt pris 1600 kr)! Är hur nöjd som helst! Nästa gång jag åker dit ska jag passa på att köpa ett soffbord i samma färg, och då passar jag nog även på att köpa spjälsäng och skötbord :) Jag älskar ikea! 

Inte alltid en dans på rosor

En graviditet är ofta väldigt vacker, mysig och underbar men tro mig allt är inte en dans på rosor, iaf inte för alla.
Jag har på senare tid märkt att jag har väldigt lätt för att få panik och ångest och så fort Christoffer lämnar mig på morgonen för att han ska iväg då grinar jag som en unge och känner enorm separationsångest. Det är riktigt jobbigt och jag vet inte om det är vanligt eller om det bara händer mig. Men jobbigt är det! Hoppas verkligen att det försvinner snart annars vet jag inte hur jag ska klara detta.

Så ni som tror allt jämt är underbart, allt positivt har sina negativa sidor :)

Ps. tack för alla svar på gårdagens panikinlägg, känner mig mycket lugnare nu :) många kramar till er!

Gud vad jag är dum...

Jag gick nyss in på gravid.se för att kolla lite i graviditetskalendern, har inte gjort det på ett tag och nu när jag snart går över i vecka 18 (imorn) så kan jag ju passa på att kolla vad det står om vecka 17. Inget speciellt med det allt var frid och fröjd och bebisen ligger precis där jag trodde (mellan blygdben och navel).

Däremot gjorde jag det dummaste, jag tänkte "varför inte ta och kolla lite på vecka 18, det är ju snart dags ändå.." jag går in och kollar och får en stor klump i magen (och då syftar jag inte på bebis ha-ha-ha)...

"Om det är din första graviditet kan det vara bra att veta att det inte är magen som kurrar utan barnet som rör sig. Nu kan du vara riktigt säker på att det finns en baby där inne."

Jag har inte känt nånting, inte något alls. Och det borde jag väl gjort eller.... Shit vad jag är nervig när det gäller det här, fick panik och började genast tänka att nått fel är det på bebisen. Den sparkar ju fan inte !? I vecka 18 ska den sparka jag är 17+6 Jag borde la för fan ha känt något !?

Åhhh nervöst sammanbrott!

Har jag rätt eller överdriver jag ? När kände ni er första spark ?


Stjärnor

Just nu är jag helt fast i alla dessa fina stjärnor! Det bästa är ju beige bakgrund med vita stjärnor, sååå fint! Har snöat in mig totalt på ett sådant bäddset från babyproffsen och kommer springa dit och köpa det direkt jag fått mina pengar! Shit vad fint det är!

Det är tur att man gillar neutrala färger, då kan man springa och köpa saker innan man vet könet ;) Bra för mig, mindre bra för plånboken! haha :)


Privat

Vilken dag som helst snart kommer den privata delen av bloggen upp. Jag kommer att skicka användarnamn och lösen till de som förtjänat det, inom kort ;) haha

True Talent

Sitter och väntar på att true talent ska börja, måste erkänna att det var bättre än jag trott så det blir nog mitt nya stalker-program. Idag var jag med Sofia, jättemysigt! Var så längesen senast, det här får vi göra oftare (vilket vi alltid säger haha).

Har kollat runt på några lägenheter och den ena ägaren ringde upp mig för en visning, däremot är den i Orust och jag var inte helt säker på den. Så tvilade lite och då pratade jag med min älskade och frågade vad han sa och han sa att det var för långt bort så nu är den struken.

Hittade en här men det var en etta så får se om den är stor, annars måste jag (läs:vi) ha en 2a :) Letar som en galning!

Svar

S om Den stora dagen:

Hur gick det? :D

Svar:

Det gick.... inte alls. Jag berättade det aldrig för dom igår, jag vet inte helt varför men det kändes liksom bara inte rätt.. Tänkte göra det idag istället men jag har fortfarande inte fått tummen ur. Åh det är så jobbigt, det känns aldrig som att det är rätt tillfälle så nu ska jag bara "få det gjort" istället. Skaffa mod Amanda, mod!

Den stora dagen

Idag har den stora dagen äntligen(?) kommit. Idag ska vi berätta för mina föräldrar. Jag är skakis som bara den men ikväll, då händer det! Hoppas det går bra. Wish me luck!

Klaga klaga klaga

Det är fan det enda dom kan göra. Blir så jävla trött på detta. Suck.


Världens sämsta blogg

Jag måste ha världens sämsta blogg just nu. Jag uppdaterar as dåligt för jag har verkligen inget att säga...

Såg nyss bad teacher, bra film. Se den :) Så nu var det väl inte mer att säga igen då... Gud vad jag måste hitta nått att skriva om.

Finns det nått speciellt ni vill läsa ?

Vinterbebis

Jag är så himla glad över att jag ska få en vinterbebis (ja jag tycker att februari är vinter, tack så mycket) då får jag ju köpa alla de där söta mini overallerna och dresserna! De är så himla fina! Och den här godingen från kappahls kollektion newbie ska absolut införskaffas så fort kassan är påfylld! :)


Sexleksaker till alla!

Vann en tävling igår, haha. Verkligen jätteoväntat! Jag gick med i den mest för en kul grej och så vann jag haha kan man tänka sig. Och vad innehöll paketet måntro? Jo sexleksaker för runt 5000-lappen hahaha. Ödets ironi! ;D


v. 17

Förlåt för den dåliga uppdateringen återkommer ikväll!
Igår gick jag in i vecka 17, 4 fullgångna månader nu då, bara fem kvar ;D <3

X

Måste seriöst säga att det här var nog en av de sämsta låtarna jag hört på P3, och dom har mycket skit! Men man kan ju inte annat än skratta åt den här killen som uppenbarligen vart med om detta och är dum nog att göra en seriös sång om detta hahahah. Enjoy!


Torsdag

Nu har jag nyss damsugat klart här på min lilla övervåning, nu är det dags att gå ner och hjälpa mamma att bära upp grejer från källaren som tydligen blev dränkt med vatten under tiden jag var borta, myyyys! Efter det ska jag springa en snabbis till Kungsmässan och sen tar jag bussen till C. Tjarå ! :)

Christoffers 18-årsdag

Idag fyller mitt hjärta hela 18 år så idag ska jag vara med honom hela dagen, så det kommer bli dålig uppdatering från min sida. Men desto bättre imorn! Hörs :)

I malmö

Framme i Malmö, imon tar vi tåget till Danmark. Idag stannade vi till på ett köpcentrum och jag lyckades fynda två toppar till mamman denna gång, glad mamacita :) Ps. Har fått ordet mamacita från en av bloggarna jag läser, tycker det låter väldigt bra så har börjat säga det hoppas det är okej för dig tora :p

Of to danmark

Idag åker vi till Danmark. Eller rättare sagt idag åker vi ner till malmö, sover där och det första vi gör i morgon bitti är att åka in till Danmark. Äntligen, haha. Trodde vi skulle åka dit betydligt tidigare men tydligen inte, det var tydligen väldigt dåligt väder där, hur som helst.

Har sett att de är fler som kommenterat utan blogg som vill ha lösen, snälla skicka ett mail till mig och skriv lite om er som jag sa tidigare, hur ska jag annars kunna ge er lösenordet? Det är ju inte direkt så att jag kommer skriva det på bloggen så alla ser, det vore ju lite dumt eller hur. Så kom igen nu, bara en snäll själ som gjort det än så länge, resten av er som vill ha får se till att skicka det där mailet till mig. "Instruktioner" står fortfarande i inlägget till er som vill ha lösen.

Kommer hem på onsdag, hörs då :) Kraam

Om det blir en tjej..

..Så ska denna klickas hem på direkten! Den 6'e september är det dags för ultraljud och då får vi förhoppningsvis veta vad som lever rövare där inne i maggen :) Blir det en tjej så ska jag absolut köpa denna underbara kofta från zara!


Tävling - Muddbyxor


Jag är med och tävlar om ett par muddbyxor hos Ladyjen.
För att komma till tävlingen klicka HÄR.


Tävling - Snuttefilt


"Jag är med och tävlar om denna Snuttefilt (43x43cm) från Novisen"


Till er som vill ha lösen

Jag har bestämt mig nu för att skaffa en privat-kategori och den kommer förmodligen upp så fort jag kommit hem igen. För er som vill ha lösenordet är det bara att säga till, jag kommer nog ge det till de flesta, så länge jag vet ungefär vilka det är som läser :)

Till er utan blogg - Har sett att det är en del utan blogg som skulle vilja få lösenordet och jag skulle uppskatta om ni kunde skicka ett mail till mig där ni skriver lite om er själva, vad ni gillar med min blogg, och varför ni vill ha lösenordet. Mailet skickar ni till [email protected] Jag kommer INTE att ge ut det till de som inte gör detta :)

Kram

Massa fynd!

Åååh nu har jag massa saker att visa er när jag kommer hem! Har lyckats fynda massa godingar! Mohaha, hittade bland annat en urgullig kepa till bebbe för bara 15 riksdaler, un-der-bart! :D

Förlåt för den dåliga uppdateringen och för att jag inte svarar på alla kommentarer men det gör jag så fort jag får tid jag lovar! Det är svårt att hålla takten när man är på resande fot, vilket ni säkert förstår :)

Vägen till Danmark

Förlåt för den dåliga uppdateringen men nu är vi på väg mot Danmark :) Eller ah, en lång väg mot danmark :P

Igår stannade vi och övernattade i bergs slussar, tog lite fina bilder som ni får se sen när vi kommer hem :) Just nu är vi på skara sommarlands camping och kommer förmodligen dra vidare imorn, men får se hur det blir med det. Är det bra väder kanske vi ska antingen shoppa eller in på skara sommarland. Idag körde vi förbi cloettas chokladfabrik med så vi köpte med oss lite (läs: för mycket) godis haha :)

En update på mitt välmående kanske ni vill ha med haha; det är så att jag har mått riktigt dåligt de senaste dagarna, både psykiskt och fysiskt. Jag har spytt och mått illa varje dag och har även blivit mycket illa behandlad och bråkat med blivande farmor. Eller ah det var mer hon som bråkade med mig men aja.

Funderar på att skapa en privat-kategori som kommer vara lösenordsskyddad, skulle någon av er vilja ha de lösenordet isf? Om ni vill får ni säga till, lämnar inte ut det till alla.

Kram & :*




.

Helt slut. Snacka om omogen. Djupsuck*


Låt tiden gå fort

Herregud vad jag längtar, jag vill att tiden ska gå fort fort fort! En månad kvar till UL, längtar sååååå. Vill dit nu! Vill se min bebis nu! Vill veta kön nu! Vill vill vill!!!!

Tävling - Avgjutning från busbjörnen.se


"Jag är med och tävlar om en exklusiv avgjutning med ram från Busbjörnen.se inne hos Millah!
Psst!
Busbjörnen.se har för övrigt ett stort sortiment med leksaker till bra priser."

Tävlingen avslutas den 20 Augusti!


100 dagar

Idag har jag varit gravid i hela 100 dagar, bara 180 kvar nu haha :) Mysigt!

Magen växer så det knakar men den är inte "tillräckligt stor" för att ta bilder på än, men så fort det kommer så får ni massa bilder :D

Förlåtförlåtförlåt

Förlåt än en gång för den dåliga uppdateringen men det är helt fucked up i mitt huvud just nu. Har inte så mycket jag vill skriva för jag vet att inget kommer låta förnuftigt över huvud taget så jag struntar i det istället.  

Tävling - Bikbok Goodiebag


Jag är med och tävlar om en goodiebag från bikbok.se inne hos Jylice & Fanny.
För att komma till tävlingen klicka HÄR.


Lalala I just don't care about you

Jag har bestämt mig, om det fortsätter såhär så säger jag upp kontakten med en hel del av familjen a.
Så är det, respektlösa människor har ingen plats i mitt liv, det har vart ett nöje men nu säger jag hejdå.

Förlåt för den dåliga uppdateringen men som ni kanske förstår har det hänt lite saker. Kommer säkert uppdatera mer senare idag. Hej så länge :)

.

inga kommentarer. mår för dåligt för att uppdatera något. man är inte alltid på topp.

Vecka 15

Går in i vecka 15 idag. 3,5 fullgångna månader nu, mysigt :) Kommer upp mer "info" ikväll eller imorn :)

Sorry

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag är verkligen inte pratglad just nu. Vet inte varför men jag orkar bara inte.

Hur som helst kom Linn, Casper, Max och Julle igår och vi gick runt lite på stan och kollade runt. Nu ska vi nog sätta oss och äta frukost och efter det får vi se vad som händer.

Tja!

Dissad

Ännu en kväll man blir lämnad helt ensam. Är för arg för att säga nått mer.

Göra egna naglar

I förrgår bestämde jag mig för att göra egna naglar, jag fick låna några tippar av Cina som jag limmade fast med billigt nagellim, filade lite och voila! Jättelätt och snyggt! Men eftersom det bara var tippar och inget annat på så måste man ha nagellack över för att det ska se klokt ut, haha. Men jag är nöjd. Försökte mig på en liten gammaldags blommig stil, det gick väl sådär men jag är nöjd ändå :)

Före:


Med tippar:

 


Med nagellack; inte perfekt men bättre än inget ;P (Ja, jag tog bort nagellacket som var utanför)

 




Mördarsnigeln Lasse!

Möttes nyss av en ny liten vän inne på köksgolvet: Den leopardfärgade mördarsnigeln Lasse hade snällt och fint tagit sig in genom det öppna fönstret. Han är ett levande bevis på att så länge man har hopp så lyckas man med det mesta! Tilloch med att som snigel ta sig upp för en husvägg, genom ett fönster ner för en soffa och över golvet, ingen match för macho-snigeln Lasse inte!



Husmor

Nu ska jag gå och ställa mig och börja fixa med maten. Idag tänkte jag lyxa till det lite med vitlöksbröd till förrätt, hasselbakspotatis och nuggets till varmrätt (Christoffer ville ha det, själv ville jag egentligen ha kycklingfilé men icke sa nicke) och sen ska jag testa en ny efterrätt idag, en såkallad Cheesecake brownie med hallongrädde. Den ser så himla god och underbar ut så den bara måste vara bra! haha.

Hör av mig senare, då blir det mer update om vad jag egentligen gjorde igår. Puss :)


Bilden kommer från en bakblogg, där jag hittat receptet :)


Nya naglarna

Uppdaterar mer imorn (läs: senare idag eftersom klockan är över 12) här får ni en åh-så-seriös-bild på naglarna så länge ;)


Ensam.. Igen..

Sitter här i min ensamhet och målar naglarna. Givetvis har man blivit lämnad ännu en kväll, kul..

Aja, ni får mer inlägg och massa bilder snart iaf så ni kan vara glada iaf ;)

Graviditetshormoner som spökar måntro?

Just nu är jag riktigt jävla arg. Och enligt mig tycker jag att jag är värd att vara arg för jag har under två nätter blivit lämnad helt ensam. Jag som hatar att vara/sova ensam, mest för att jag är enormt mörkrädd och har alldeles för bra fantasi. Och givetvis för att det är så jävla tråkigt!

Tänkte inte gå in på detaljer men igår sa jag ändå till honom att jag inte uppskattade det och att jag inte ville att han skulle göra det igen. Han säger att han fattat vad jag menat etc. och ändå gör han samma sak kvällen efter. Ibland undrar man varför killar inte tänker som oss tjejer, ibland känns det som att de tänker så ologiskt på något sätt.

Hur som helst, förmodligen är det graviditetshormonerna som överdriver det hela. Men nu är jag sur, och jag har planer på att vara det hela dagen!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus