Aurora <3 sina händer

Såhär ser hon ut jämt nu för tiden, helst ska hon försöka få plats med båda händerna samtidigt haha <3


Nytt kylskåp

Äntligen fick jag mitt nya kylskåp, det var lika stort som det andra men inte alls lika mycket fack. Som tur var kunde jag behålla några av de gamla facken :)

Härligt att man kunde passa på att slänga lite gammalt när man ändå höll på, det var det tid för!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2757674/images/2012/pic_200617858.jpg" class="image">


Kylskåp

Sitter och väntar på att det ska komma en gubbe med ett nytt kylskåp till mig, mitt gamla gick helt plötsligt sönder så nu måste jag ha ett nytt. Däremot börjar jag fundera på om det ens kommer nån idag för han skulle vara här för 35 minuter sedan nu... Kul att man skyndade sig hem för att öppna för nån som inte kommer -.-

Mer till dopet

Små dopklänningar i papper


Dagens lek till dopet

Söta små skor i papper


Walking on sunshine


Lek

Sitter och leker lite i hopp om att jag ska få några bra idéer. Ska nämligen göra lite bordsdekorationer till dopet att ha hemma sedan. Ska göra vagnar, skor, klänningar och trosor/blöjor av papper. Helst ska de ju gå i vit-rosa-silver som dopinbjudningarna men vet inte riktigt hur jag vill att de ska se ut än. Är inne på mycket spets men måste komma fram till nått bra. Just nu har jag lekt lite med tros/blöj "figurerna".


Fotboll

Idag hänger vi med familjen till Halmstad för att kolla på brorsans match, ska bli kul. Go kif!


Min gosebjörn


Nytt i bloggen

Ute och går kl 7 på en lördagsmorgon, härligt! ;)

På måndag kommer det komma lite nya kategorier här på bloggen då de var några som ville se bl.a sminkningar, min lägenhet och hur det går med min viktnedgång. hoppas ni gillar't ;)

Och givetvis SKA den där jäkla förlossningsberättelsen bli klar snart med, fan vad lat jag är !


My love, My heart, My everything

I vått och torrt, min kärlek för dig kommer aldrig blekna. Du betyder allt för mig och jag kommer alltid finnas där för dig. Mamma älskar dig, min fina Maya Aurora Maria <3


Svar

Elin: Hur många tänker du bjuda?? om jag inte mins helt fel så skrev du för ett tag sen att du hade en lista på över hundra personer :P

Svar: det stämmer, vi har fortfarande inte rundat ner på vår lista som fortfarande ligger på lite över 100 pers. Vi får se om alla kommer men just nu är det antalet bjudna gäster :)


Dopkort

Det fick bli rosa-vit-silvriga dopkort. De blev helt okej, är rätt nöjd. Men egentligen hade jag tänkt mig helt annorlunda kort men de här blir bra. Vad tycker ni? :)

 


Fix fix fix


Dopinbjudan

Nu sitter jag och fixar med dopinbjudan. Ska bli riktigt kul att få knåpa ihop något fint :)

vill ni se resultatet senare kanske? :)


Svar

Hanna: Jag har en fråga och menar inget illa med det, bara nyfiken ocj intresserad då flera andra har frågat innam. Kommer ditt och pappa C's förhållande att hålla?

Svar: Till att börja med vill jag bara säga att jag tycker att detta är en väldigt personlig fråga, vårt förhållande är vår ensak. Och sen, för det första undrar jag vilka andra det är som frågat för jag har då inte fått denna fråga innan vad jag vet? Till frågan, mitt och pappa C's förhållande har inte vart det bästa på senaste kan jag medge men vi försöker lösa det som lösas kan och vare sig vi är tillsammans eller inte så kommer vi alltid göra det bästa för vår dotter. Den dagen (om den kommer) vi separerat och gjort slut kommer jag att gå ut med det. Punkt slut. Puss.


Tom

Jag trodde aldrig det skulle gå såhär långt...


Dopplanering + fråga till er

Idag har jag fixat lite med Auroras dop, nu är iaf datum bokat och resten sitter jag och lurar på. Snart ska jag sätta mig och fixa med inbjudan och sen blir det väl prata med C om vad vi ska ge hjärtat i doppresent, jag vet massa saker jag vill ge! Men tyvärr har jag inte råd att ge allt ;)

Föresten en fråga till er som redan haft dop hur gör man med presenter egentligen; är det ohyfsat att skriva vad man vill/inte vill ha? Vad tycker ni, hur gjorde ni? :)


Sömntutan i bilen

Mitt hjärta <3


Shoppingtur med Dea

Har varit ute och shoppat lite idag med min kära vän Andrea. Det blev handlat en hel del till moi för en gångs skull men även en fin vår/sommarjacka till lillhjärtat <3

Visar bilder sen! :)


Långis

Är ute på en långpromenad med mamma. Nu jävlar ska det hända grejer ;)


Som över en natt

Som över en natt har Aurora blivit totalt besatt av sina händer. Hela knytnäven SKA in i munnen om det så är det sista hon gör! Och varför inte testa båda två samtidigt, de måste ju få plats, eller? Är Auroras nya melodi haha. Tror det hela började igår på mammagruppen egentligen, när hon sög så mycket på sina händer att jag trodde de skulle trilla av! Då trodde jag att hon bara härmade de andra bebisarna, eftersom hon aldrig gjort så innan, men de kanske inte var så. Kanske var det början på en ny del av hennes utveckling. Hur som helst är det ur gulligt, mindre gulligt att hon klappar mamma i ansiktet med de droppande nävarna efteråt dock haha <3

Gårdagens outfit också:


New In - Aurora


Om ni får välja

Vissa dagar har jag total bloggtorka, och vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Så har ni några tips på vad ni vill läsa mer om ? :)


Lillans rum

Idag har jag äntligen fått tummen ur och satt upp tavellisten i lillans rum. Det blev fint men måste erkänna att besvikelsen sköljde över mig när jag insåg att den var kortare än jag tänkt mig. Får se om jag låter det vara eller om jag köper den som är lite längre... Sen är det bara att komma på vad jag ska ställa där, nått tips? :)


Mammas charmtroll

Sprallfian i soffan ;)


Work it

Idag påbörjar jag resan mot en smalare och mer hälsosam Amanda, på riktigt denna gång. Wish me luck! :)


My love

Jag verkligen älskar att se att hon blivit så stor nu att hon följer sin sängmobil med blicken så fort den är igång och låter och snurrar. Min fina tjej <3


My little dragon


Dagens Aurora

Vit body - Ica maxi
Jeansklänning - KappAhl
Bruna strumpbyxor - H&M


Efterrätt

Kvällens efterrätt


Sorry!

Suger på att uppdatera och det ber jag verkligen om ursäkt för! Men det händer så mycket här hemma just nu att jag måste erkänna att jag inte prioriterar bloggen till 100 %. Inte just nu iaf.

3 månader

Idag är det den 20e och Auroras tremånadersdag. Tänk hur stor hon blivit redan. Jag älskar sig så, Mammas gryn <3 en update på hur hennes utveckling sett ut under månad två till tre kommer upp imorgon :)


Charmtroll

Charmig tjej vid frukostbordet ;) <3


Tv älskaren

Aurora har verkligen blivit besatt av tvn på sistone. Helt sjukt hur fokuserad hon är så fort hon kollar på den. Sötnosan imorse:


Stackars liten

Idag fick Aurora sin tremånadersspruta och det var verkligen inget hon gillade. Nu är hon lagom gnällig och hängig, stackars Lill hjärtat <3


The best thing that ever happened to me <3

Min underbara dotter, jag älskar dig så!


Sjukling

Jag har en liten sjukling här hemma så har inte haft tid att skriva nått på förlossningsberättelsen, sorry! Men ska ska ska försöka bli klar med den innan veckans slut i alla fall!


Så oerhört vacker


Fråga - Dreggel = tänder?

Aurora har börjat dregla så enormt mycket på senaste. Det bara forsar, hon ser ut som liten hund när det hänger dregel i mungipan på henne haha. Min fina lilla valpis ;)

Nu till frågan;Vad betyder detta egentligen, att hon är på väg att få tänder eller är det normalt att dregla så mycket? Vad vet ni om detta, hur var det för era barn? Tell me :)


Hobby - naglar

Jag hatar verkligen mina egna naglar, de är oerhört sköra, korta och mjuka så de går av innan de hinner växa något alls. Har även den otrevliga vanan att riva av dom så fort det blir minsta lilla flik att dra i. Därför älskar jag när jag får chansen att fixa mina naglar, det är alldeles för dyrt för mig i längden att fixa naglarna var tredje vecka så när jag får tid här hemma sätter jag mig och gör egna akrylnaglar. De blir inte alltid jättesnygga men övning ger färdighet och allt (då menar jag verkligen ALLT) är bättre än mina egna. Och det är ju så jäkla kul, älskar verkligen allt som har med skönhet att göra. Min absoluta favorit hobby! Här är resultatet av gårdagens lek :)


Svar

Kommentar: Det var mest riktat till den som skrev att det bara är påhitt. :) skriv förlossningsberättelse snart btw! :D

Svar: jasså förlåt, misstolkade det lite då hehe :) ja jag ska försöka få till den så fort som möjligt, ikväll ska jag bort men jag kan nog få upp den under onsdagen! :)


Svar

Kommentar: Konstigt!! Jag var på bibblan på i veckan på en träff med mammor och bibliotekarien då berättade hon att barn visst lär sig både svenska och engelska om man kontinuerligt pratar båda språken med barnet, något som dock försvinner efter några år (alltså att de inte lär sig det automatiskt längre efter en viss ålder, de kan fortf språket de lärt sig tills dess såklart.) :):)
Kram!

Svar: Jo det är ju det jag menar, att hon kommer ha det lättare för att hon redan lärt sig grunden här hemma :) kram


Svar; om mitt beslut att prata engelska med Aurora hemma

Kommentar: De lär sig inte alls det lättare sedan, bara påhitt :))

Svar: Jag kanske formulerade mig fel men jag sa inte att Aurora kommer ha lättare att lära sig utan jag sa att det kommer bli lättare för henne när hon börjar med engelska i skolan. Och med det menar jag att hon kommer ha det lättare eftersom hon redan kan engelska någorlunda då :)


Middag

Idag ska vi på middag hos C's föräldrar. Som tur är ska bästavän Emma också följa med, annars hade jag aldrig orkat. Känner verkligen inte för det just nu men I'm taking one for the team ;)


Lite bilder från igår


Saknar dig som fan!!!


Grillning at mattes place

Idag ska jag grilla hos matte och eftersom det ska komma mycket folk och bli fest sen på kvällen så kan jag inte ta med Aurora. Jag kommer sakna henne något enormt ikväll, min lilla solstråle <3


Svar

Kommentar: Wow grattis till ett barn som inte kan svenska !

Svar: haha, var den kommentaren seriös eller? Givetvis kommer hon kunna svenska! Hon har en pappa, mor och farföräldrar, våra vänner och jag (när vi inte är hemma eller ensamma) som kommer prata svenska med henne. Så hon kommer kunna båda språken, och hur bra är det inte att vara tvåspråkig redan som liten. Då kommer hon ha mycket lättare för engelska i skolan sen :)
Btw, svårt att stå för vem du är eller? Peace!


I've made up my mind

From now on I'll only be speaking english with Aurora at home. I'm sooo excited!! :D


12 veckor

Idag blir lilltjejen hela 12 veckor, herregud vad fort tiden går! För fort, snart är hon väl tonåring och står i sitt rum och skriker att hon hatar mig... aja då ska jag tänka tillbaks till denna tiden då hon bara log och skrattade varje gång hon såg sin mamma! Underbara lilla prinsessa, mamma älskar dig enormt mycket!! <3


On our way home

Nu håller vi på och packar in oss i bilen, på väg hem igen :) hör av mig under dagen. Kram.


New in

Shoppade lite på rean inne på H&M idag; det blev två västar, en tröja och ett par skor till Lill sessan och ett par snygga shorts till mamman. Nu är jag mycket nöjd och belåten må jag säga :)


Fika med släkten

Idag ska vi ut på stan och fika med släkten. Såhär ser prinsessan ut idag: dregglis, klänning och body från newbie & strumpbyxor från KappAhl :) <3


Så romantiskt!


Hemlis

Om en månad (den 10e maj) har jag och C vart tillsammans i två år och jag vet exakt vad jag ska (vill) ge honom. Detta året vill jag slå på stort och jag hoppas verkligen att jag har råd, i värsta fall får det vänta tills hans födelsedag i augusti. Åååh vad jag längtar! Bästa presenterna är de man njuter lika mycket av att ge bort, right? ;D


Mammas hjärta <3


Gårdagen

Igår var vi som sagt på paradis badet i ö-vik. Aurora tyckte att det var jättemysigt och älskade att bada! Även fast hon blev jättetrött och somnade efter en halvtimma lyckades vi bada två ggr innan vi gick därifrån.

Efter badet åt vi en mysig trerätters på den italienska restaurangen mamma mia, gudomligt god oxfilé men dyrt som satan. Till efterätt blev det husets sorbet, un-der-bar var den !

Och efter middagen hälsade vi på hos Görgen och Ulrika där jag fick en matstol till Aurora. Perfekt eftersom jag haft planer på att köpa en direkt när jag kommit hem igen eftersom donnan nu för tiden kräver att få vara med vid matbordet.

Härlig dag, som tyvärr inte hade världens bästa slut eftersom jag fick sån jävla kramp i magen. Men som tur är dog jag inte, utan jag väntade ut smärtan och den försvann sakta men säkert in på småtimmarna.


Gårdagens Aurora

Tog en snabb bild på hennes fina outfit innan läggdags ;)


I mitt huvud

Jag mår inte bra. Jag har sån jävla kramp i magen, det har jag haft sen vi kom ut från paradis badet. Så ont att jag allvarligt funderar på att åka till sjukhuset (och de som känner mig vet att jag ser sjukhus som absolut sista utvägen). Smärtan tar näst intill livet av mig. Men jag är så rädd, rädd för att dö. I mitt huvud spelas flera scenarion där läkaren diagnosticerar mig med diverse hemska dödliga sjukdomar. Jag är så rädd, så rädd för att aldrig få se min underbara dotters leende igen. Rädd för att inte få vara med när hon växer upp. Jag vet inte varför, vet bara att jag vill verkligen inte få ett sånt besked. Förmodligen vaknar jag imorgon och allt är borta, men nu är det hemskt och allt jag tänker på är att jag vill verkligen inte dö. Kan låta patetiskt i era öron men för mig är det en hård verklighet. Jag vill verkligen inte vara utan Aurora. Hon ör mitt allt, det absolut bästa, finaste och mest älskade jag äger. Vad fan levde man för innan jag fick henne egentligen? Inte ett jävla piss! dessa tankar plågar mig om inte mer än smärtan själv. Jag vet inte vad jag ska göra, vill bara brista ut i gråt.


Paradis badet

Idag ska vi till paradis badet, jag ryser av blotta tanken på att klämma ner min oerhört (inte) slanka kropp i en för liten baddräkt i hopp om att packa ihop fettet och dölja bristningarna någorlunda. Ne fyfan rena helvetet är ju detta. Aja får väl försöka se fram emot det lite, ska ju iaf bli roligt att se vad Aurora tycker om detta. ÅNGEST, skulle rakat benen -.-'


Red head

Idag har jag färgat mammas hår rött, det blev riktigt snyggt! Och jag är väldigt väldigt väldigt sugen på att skaffa det själv. Tyvärr är det lite för många steg från svart till rött för att få ett bra resultat, så jag får nog nöja mig med mitt korpsvarta hår ett tag till. Tyvärr ....


Trött tjej

Aurora var lite gnällig så la henne på mitt bröst och hon däckade direkt. Så nu ligger jag här, fast med världens mysigaste bebis. Så härligt! <3


Flashback

Sitter och kollar igenom mina gamla inlägg, och stöter på den här bilden. Sista bilden på magen (bortsett från bilden mamma tog precis innan förlossningen men den kommer aldrig visas offentligt, aldrig någonsin! haha). Tänka sig att när denna bild togs kunde jag inte ens i mina vildaste fantasier drömma om att jag två dagar senare skulle föda vår underbara lilla tjej. Åh, saknar faktiskt magen, men att ha henne här är 10000 gånger bättre! <3


Fan fan fan !?

Ibland blir jag riktigt irriterad på mig sjäv, när jag gör saker utan att tänka efter först. Som nu när jag bytte till en färdig tillfällig design så tänkte jag inte på att jag ville ju fan behålla alla viktiga datumen jag skrivit på den förra designen. Fan vad arg jag blir på mig själv nu. Gaaah -.-'

Today she's wearing this

Kofta - Lindex
Leggins - H&M
Strumpor - H&M


As beautiful as a flower, more valuable than a diamond ♥


bara en dag gammal


My princess


Ny design

Sitter och filar lite på en ny design, måste fota lite bilder till en snygg header. bilder på Aurora är inte så svårt att fixa men någon dag när jag kommit hem får jag ta och fixa några bilder på oss tillsammans, har inga :o mest för att jag typ inte sminkar mig längre och känner mig allmänt tjock och ful fortfarande. Men det ska det bli ändring på den 8 maj är det dags för vårruset så måste ta och bli fit for fight tills dess! :)


Tips - Mer mjölk ?

Någon som har något tips för vad/hur man ska göra för att få mer mjölk? Snälla!? Min mjölk är långt ifrån tillräcklig just nu och jag behöver all hjälp jag kan få, vill verkligen fortsätta amma!


Aurora idag

Idag har Aurora en outfit köpt av mormor M allt från name it. Inte min sorts kläder egentligen men det passar min lilla prinsessa :) <3


Jag älskar dig!

Kollar på Hercules med min älskade dotter. Gud, vad jag älskar dig! <3


Sometimes I just want to turn back time and make things right again


Glad påsk


Härlig start på dagen

Vaknar kl 05.00 av att Aurora gnyr och det luktar baj i hela rummet. Fräscht! även fast jag nu känner "Gud vad bra att hon äntligen bajsat, nu kommer hon inte vara grinig av magont hela dagen" så var det knappast min första tanke just då haha.

Efter blöjbytet har hon inte kunnat sova ordentligt utan bara legat och spottat ut nappen och gnytt, hon kanske inte känner igen sig ordentligt och känner sig lite otrygg?

Jag har hur som helst inte haft mage att gå upp kl 5, även fast jag vart så jäkla hungrig hela natten, utan har därför legat och dragit mig i sängen. Men nu står jag inte ut längre så nu går jag nog upp!

Hoppas ni får en trevligare start på dagen än mig haha ;)


Äntligen framme!

Efter 10 h bilresa är vi äntligen framme hos mormor i Härnösand. Bilresan gick fantastiskt bra och hon sov praktiskt taget hela vägen, så glad jag blir att hon älskar att åka bil! och Gud vad jag saknat mormor, nu ska vi fika och mysa massor. Hörs igen imorgon. Puss på er! :)


Sura leken

Jag tror att Aurora och hästen stiig leker sura leken för hon har suttit och blängt på honom ett bra tag nu, haha. Hoppas du vinner A!


Svar till Åsa

Fråga: hej! Läste frågan som föregående läsare ställt ovan och jag undrar då om du han "pappa C" fortfarande har ett förhållande? :)

Svar: Japp det har vi :)


Svar - Pappa C

Fråga: Hej! Jag är lite nyfiken på hur din relation är med prinsessans pappa? Det handlar väldigt lite om honom, och verkar som du tar 99% ansvar ! Det är alltid din prinsessa, ditt hjärta. Vill bara säga att du verkar vara jätte stark och duktig mamma!

Svar: Hej! Till att börja med vill jag säga tack så hemskt mycket! :) vad gäller Auroras pappa så finns han med i bilden men vi träffas inte jättemycket så han är inte med henne varje dag och tar därför inte hand om henne så mycket som jag vilket gör att jag är ensam om praktiskt taget allt ansvar.

Eftersom han fortfarande går i skolan förväntar jag mig inte att han ska hjälpa till jämt men egentligen så mycket som möjligt. Skolan gör ju även att han inte kan vara med på dagarna, när hon är som mest krävande. Även nätterna blir liksom min tid då han måste få sin sömn när han ska upp tidigt till skola/praktik. Så praktiskt taget är "hans tid" nån timma på kvällen när hon nästan alltid är jättenöjd och glad eller sover..

Och varför jag säger "mitt hjärta" istället för vårt är förmodligen för att han inte varit särskilt bra på att visa sitt intresse för henne. Han har gjort en hel del konstiga prioriteringar om man säger så, vilket han försöker förbättra nu och det uppskattar jag verkligen!

Och anledningen till att han inte nämns så mycket här på bloggen är nog för att vi inte gör så mycket som är värt att nämna. Han finns med på vissa bilder på Aurora men dom ligger kanske bara på fb, brukar inte lägga upp alla bilder på både blogg och fb.

Om det är något mer du/ni undrar är det bara att fråga :)


Off we go

Just nu sitter vi i bilen på väg till Åre, men först blir det ett stop hos släkten i Härnösand :)

Eftersom jag glömde förlossningsjournalen hemma blir det inget skrivet på förlossningsberättelsen men jag lovar att så fort jag är hemma igen ska jag ägna all vaken tid (när Aurora sover) till att skriva klart den!


Kissekatten

Idag har Aurora vart en söt liten kissekatt och varje gång man frågar henne om hon är en söt kissekatt så skrattar hon och ler massa och börjar genast babbla som en liten tok. Mitt hjärta! <3


Jag ska

Jag ska lägga upp förlossningsberättelsen snart måste bara bli helt klar men förhoppningsvis är den klar inom kommande vecka! :)


Lilla leo-Aurora <3


Gud vad jag älskar dig !!


Dragon

Idag är Aurora en rosa liten drake :)


Vårt påskris

I år kör jag med ett ljust och stilrent påskris här hemma. Eftersom vi ändå inte kommer vara hemma under påsken känner jag inte att jag vill lägga pengar på massa nytt påskpynt i år, får bli nästa år när Aurora är mer intresserad av högtiden :)


Måste.Ha.Ge.Mig!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus