Året som gått

Vet inte riktigt vad jag ska säga, det är nu alla gör en sumering av året som gått och jag vet inte om jag ens vill gå in på mitt år, eller om jag ens kommer ihåg vad som hände varje månad. Misstolka mig rätt det har varit ett underbart år men samtidigt ett år med MYCKET motgångar. Så varnar er redan nu, denna lista kommer inte vara mycket för världen då jag har det sämsta minnet som finns! Men får väl göra ett försök.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag tog studenten, var på bal och på massa MVC-besök + det underbara ultraljudet utanpå magen i sept ♥
 
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ärligt, jag kommer inte ihåg ett enda löfte från förra året; kan tänka mig att de kan ha varit något i stil med att fortfarande hålla ihop med C vilket jag klarat och att gå ner i vikt vilket jag absolut inte lyckats med då jag nu väger mer än någonsin pågrundav min lilla älskling i maggen! ♥

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ingen nära vän men vet folk i min närhet som blev det.  

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja, min faster Eva. R.I.P ♥

5. Vilka länder besökte du?
Bortsett från Sverige var jag en kort tripp till Danmark men tycker inte att det är nått som räknas egentligen. Nu jävlar måste jag få åka utomlands igen, var flera år sedan senast ?! Nytt nyårslöfte kanske ?

6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Jag saknar och längtar som tusan efter vår dotter som jag vet kommer att förgylla våra dagar när hon äntligen är här med oss! ♥

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
11.06.07 - Dagen vi plusade ♥

8. Vad var din största framgång 2011?
Att jag stod upp för mig och gjorde det som var bäst för mig utan att tänka på alla andra.  

9. Största misstaget?
-

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk har jag nog bara varit någon enstaka gång, precis som vanligt. Bra immunförsvar har man, ibland för bra -.-'

11. Bästa köpet?
Kan vara min iPhone, kommer inte ihåg om jag köpt något annat som var särskilt speciellt..
Jo men lägenheten såklart !! Att man kan glömma en sån sak, säger ju att minnet inte är det bästa!  

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Lägenheten och lillprinsessan, vet inte hur många stora lappar som gått på dom haha, men det är det värt!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Dagen vi plussade och bestämde oss för att behålla prinsessan ♥

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Kan inte komma på nån speciell.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och, jävligt mycket ledsnare än vanligt i början på året som sedan har blivit tvärtom nu i slutet.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit det lugnt och inte blivit så uppjagad, arg och ledsen över skitsaker. Njutit mer. Varit mer social och trevlig mot mina vänner.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Som sagt bråkat och inte blivit så uppjagad, arg och ledsen över skitsaker.

18. Hur tillbringade du julen?
Uppe i Norrland med min kära mormor, helt värd jul! ♥

19. Blev du kär i år?
Det var helt klart kärlek vid första ögonkastet när jag såg mitt lilla hjärta på skärmen ♥ ♥ ♥

21. Bästa boken du läste i år?
Har inte läst en enda bok frivilligt, tragiskt jag vet. Får nog kanske ta och ändra på det under nästa år.

22. Största musikaliska upptäckten?
-

23. Nåt du önska dig och fick när du fyllde år?
Jag önskade mig massor till lägenheten och det fick jag, nöjd tjej!

24. Något du önskade dig men inte fick?
Ja, men vad det var tänker jag inte berätta här.

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? 
Hade en mysig tjejkväll i min lägenhet :) 

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Som sagt, inget jag tänker berätta här.

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Ingen stil över huvud taget, hade jag vetat i början på året att jag i slutet skulle vara stor som en flodhäst och känna mig som en fet padda hade jag nog försökt ha på mig mer snygga kläder haha.

28. Vad fick dig att må bra? 
Min lilla knodd, C och mamma som ställt upp så himla mycket!! Mycket kärlek till er ♥ 

29. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ehm, ingen?

30. Vem saknade du?
Vissa nära och kära ♥

31. De bästa nya människorna du träffade?
Jag vet inte om jag träffat så mycket nya människor i år, har inte direkt vart så himla social detta året till skillnad från alla andra år menar jag då ha-ha-ha -.-'

Listan lånad av: Patricia, mamma till Wilja och lillasyster i magen

Tips, skötväskor?

Hej kära vänner, skulle ni kunna tipsa om några bra skötväskor/hemsidor där det finns skötväskor? Vad använder ni för något, någon ni vill tipsa om?

Kram :)


Die Hard

Såhär ser det ut när jag och magen myser i soffan, i mjukis byxor och för kort tröja haha love it!


Den Svärande surkärringen Amanda

Fick nyss en riktigt skön kommentar av en anonym själ som löd såhär "ibland verkar du väääldigt arg o less på livet när du svär som en tok x)" och visst är det så!

Jag har den hemska ovanan att svära rätt ofta, något jag försöker ändra på men det finns vissa dagar jag fullkomligt skiter i det och det är oftast när jag är "väääldigt arg o less på livet" haha.

För att förklara mig ytterligare fick jag denna kommentar till inlägget nyfärgad och jag är riktigt jävla less på mitt hår just nu, vill bara spy på det och tycker att jag ser ut som en tant så därför är jag helt enkelt jäkligt less på det vilket nu ledde till några svärord.

Så nu vet ni det ;)


Mycket kärlek <3

mammas älskling <3

glass med bär!!! <3


Nyfärgad

Så nu är håret färgat, känns så himla skönt att slippa den jävla utväxten. Ser bra ut, men det är ju fortfarande vått så det kan lika gärna vara förjävligt!

Stod nog i duschen nästan en timma !? men det var så skönt, plus det blir ju lätt lite extra tid när man är så stor och klumpig att det tar några år att röra sig haha.

Just nu sitter jag och kollar på när mormors katt Elvis slickar sönder alla mina påsar, det är nått fel på den katten. Han kan inte motstå plastpåsar, är detta normalt ?! Nån som vet? Haha gullig är han iaf, min Lill tuss :)


Inga bilder

Bloggappen har slutat fungera ordentligt och vägrar att ladda upp bilder så tyvärr blir det inga bilder på gårdagens alla fynd. Men ni kommer ju ändå få se grejerna på bebis sen när hon är här så så stor förlust är det inte ;)

Jag börjar tycka lite synd om henne nu, man känner att det börja bli riktigt trångt för henne och att hon inte alls kan röra sig som innan. Men så länge hon håller sig i minst 4 veckor till är jag nöjd!

Är faktiskt riktigt rädd för att föda för tidigt om jag ska vara ärlig. Vet att det absolut inte är vanligt bland förstföderskor men kan inte låta bli att oroa mig lite iaf. Vill vara med om så lite komplikationer som möjligt så allra bäst hade ju vart om hon kom den 8e februari som vi ställt in oss på, så vi är som bäst förberedda hehe.


Sista dagen i Norrland

Imorn åker vi hem, så idag blir sista dagen här uppe med släkten på ett tag. Eller inte med mormor då för hon fick i julklapp av oss en resa ner till oss så hon får träffa bebisen när den är nykläckt, det gillas! :)

Vet inte om vi ska göra nått speciellt idag men jag måste iaf färga utväxten! Hinner inte göra det imorn och vill inte göra det samma dag som festen eftersom jag har en tendens att kladda färg i HELA ansiktet, hehe.

Hoppas ni får en trevlig torsdag! Kram


Fyndat idag

Idag har jag fyndat lite till familjen; rätt mycket åt prinsessan och lite till pappa C. Och allt på rean, wooop wooop ;D har försökt lägga upp bilder på allt flera ggr nu men bloggappen vägrar, får göra ett nytt försök senare :)


V. 35

Idag går jag och bebis in i vecka 35, un-der-bart! Fan vad jag längtar nu, varje dag är att bestiga ett berg av enorm saknad och längtan! Vill att dessa sista veckor bara ska flyga förbi så jag kan få sitta med mitt lilla hjärta i famnen <3


Uttråkad som f.a.n

Jag är så jäkla uttråkad idag, allt känns urtrist och jag vill bara att dagen ska vara över nu. Vill bara vara hemma, längtar som fan till fredag nu för tycker det är riktigt tråkigt här uppe. Allt hade vart så mycket roligare om bebis hade vart här med mig utanför magen men jag får helt enkelt hålla mig och vänta tills hon är färdigbakad och bestämmer sig för att komma ut. L.ä.n.g.t.a.r!


Namn namn namn

Varför ska det vara så jäkla svårt det här med namn?! Jag skapar dokument efter dokument, skriver lista efter lista, har diskussion efter diskussion med C men inget hjälper. Vi kommer ingen vart, och det gör mig galen. Jag vill ha några få namn att välja mellan när hon är född och inte en lång jävla lista på 500 okej-namn.

Och det värsta av allt är att jag inte ens skulle klara av att välja några få namn själv och nu måste jag ta hänsyn till en annan persons åsikter med, det gör detta helt jävla omöjligt !?

Vi hatar varandras namnförslag och då överdriver jag inte utan ärligt talat vore det nog bättre om vi döpte henne till namnlös men då slutar det väl med att den ena tycker att hon ska heta "namnlös" och den andra att hon ska heta "utan-namn". Nä fyfan, detta suger!? Hur lyckas alla andra :o


Nytt

Det blev en tur till stan i alla fall. Fick med mig lite saker hem, det mesta från rean. Givetvis, har ju blivit totalt anti när det gäller att spendera pengar på ordinarie priser, ååh känner mig gammal -.-'

Hur som helst, detta köpte jag; en topp och en klänning till mig (köpte klänningen bara för att morsan och mormor tjatade, vet alltså inte ens om den är snygg), 2 par strumpbyxor strl 50-56 och två pyjamasar med fot till prinsessan. Sen blev det två varor till ordinarie pris; en stämpel jag ska använda när jag börjar med lillans första året bok och ett paket så jag kan gipsa magen och föreviga den stora besten ;)


Mellandagsrean

Idag vill jag ner till staden för att kolla mellandagsrean, får hoppas att vädret tillåter oss. Det är ju storm här i Norrland nu, men det ordnar sig säkert. Hoppas jag. puss på er.


Julklappar

Är mycket nöjd med årets julklappar, precis som vanligt, fick saker som jag önskat mig och verkligen behöver. Bland annat köttbestick, mjölkskummare, glassmaskin och en dvd/VHS spelare, saker jag verkligen ville ha!

Men givetvis är den bästa klappen kvar och den får jag inte öppna innan 8e februari och ni kan inte förstå hur mycket jag längtar tills dess!? Min älskade lilla julklapp som jag älskar över allt annat! <3


Min kära vän <3

Min natt har varit djävulsk, har vaknat varannan minut för jag inte kunnat andas eller för att jag legat så jäkla obekvämt. Ärligt talat förkylning och graviditet går fan inte ihop!?

Hur som helst, efter att jag vaknat för tusende gången sätter jag mig upp och ska kolla klockan på mobilen, då ser jag ett underbart sms från Emma-Pemma och jag blir alldeles varm i själen. Älskar dig syster du är underbar! <3

Idag ska vi på nån släktmiddag, ser inte alls fram emot att lämna huset när jag mår såhär men har ju inte riktigt något val. Hoppas ni får en trevlig juldag! :)


Julmagen, v 34 (33+3)


Neeeeeeej !?

Jag trodde jag skulle slippa det, var så himla nöjd över att jag inte hade drabbats men precis som med allt annat gott så väntar slutet av tunneln långt där framme och nu är det min tid helt enkelt.

Jag har gått och blivit svullen om fötter och fingrar, och då snackar vi inte lite, jag menar stora groteska grisfötter!? Usch, jag blir äcklad, vet att detta är något man drabbas av under graviditeten men hade ändå hoppats på att jag skulle slippa det.

Det här förstörde verkligen min dag, det här och förkylningen. Nä nu blev jag deprimerad, Gud vad tragiskt -.-'


Vafan hände?!

Ärligt talat vilka är de där youngbloods? Och hur tänkte de, endast en av fem kan sjunga, ingen av dom ser bra ut, de har ingen koreografi och de har inte ens försökt ta sig tid att lära sig texten på en av världens mest kända jullåtar!? Hur fan tänkte TV4 när dom ens lät dom vara med idag, ren idioti!


Bingolotto ikväll

Förkylningen ligger på och jag mår sämre än på länge men jag klagar inte för jag får en vit julafton så är glad ändå. Ikväll blir det Bingolotto, hoppas på vinst men vet inte om jag får vinstpengarna i vilket fall eftersom det är mammas lotter haha :)

Hoppas ni får en trevlig julafton!


V. 34, 33+1


Fråga till er gravida/nyblivna mammor där ute

Hur gör/gjorde ni med andningen?

På föräldragruppen fick vi med oss massa papper med hur man ska andas, vi gjorde nån övning varje gång och de pratas massa om att man måste öva hemma innan förlossningen. Är det verkligen så ? Hur gjorde ni, övade ni eller hur gick det för er? Klarade ni er ändå eller önskade ni att ni övat mer? Har man ens hjälp av dessa övningar?

Vore tacksam för svar, detta är nått som tynger mig då vi verkligen inte har tid att sitta ner och bara andas varenda jäkla dag, finns viktigare saker att fixa nu i slutet liksom.

Kram

Ullared och jul på Liseberg

Idag har jag vart i Ullared med mamma över dagen och sen till jul på Liseberg med mamma, alex och c över kvällen. Det var mys, mer än så orkar jag inte skriva för jag har gått och dragit på mig en djävulsk förkylning såhär lagom inför jul, yaay -.-

Ser verkligen fram emot att sitta i bil 10 h imorn, wiihooo -.-'


Vår julgran


Mammas hjärta! V. 32+6


Missnöjd

Blev riktigt missnöjd, ser ut som en 30+ tråkig kvinna med världens tråkigaste frisyr, kul. Orkar inte ens bry mig, visste att det skulle bli fult. Fattar inte varför jag gick ens.


Frisören

Tid hos frisören om en timma. Ska bli skönt att klippa sig, även fast jag vet redan nu att jag kommer bli missnöjd. Jag hatar frisörer dom lyssnar aldrig, så hade jag kunnat klippa mig själv hade jag gärna gjort det! Men men, ska iaf låtsas att jag blir nöjd efteråt så jag inte krossar den stackars satens hjärta helt och hållet. Så snäll jag är!

Efter det blir det övningskörning så det bara ryker av det! Och senare idag är det dags för den sista föräldraträffen, är lite nervös faktiskt för idag ska vi få se en förlossningsfilm och jag vill verkligen inte se de mindre-trevliga-delarna om ni förstår vad jag menar. Usch!


Män som hatar kvinnor

Har nyss sett på film med mamsen, mysigt värre! Längtar som bara den tills min egna lilla tuss är här hos mig så jag kan mysa med henne framför film också! Skulle nog kolla mer på henne än filmen då, men ändå helt klart värt filmkvällar med henne! Åååh, inte långt kvar nu, längtar som tusan!! <3


Fixat Freddis fransar idag


Sååå himla mysigt!

Det är stunder som denna jag älskar att vara gravid! Sitter i soffan och myser framför brasan och hela tiden påminns jag om hur enormt jäkla lyckligt lottad jag är!

Lillskruttan är inte still för fem öre och varannan minut ser man hur hennes rumpa vandrar praktiskt taget ut genom magen på mig, hon älskar verkligen att göra kullerbyttor min lilla skatt!

Och det gör mig inget alls för jag älskar att känna henne, men även fast jag är van vid detta laget kan jag fortfarande bli väldigt fascinerad över hur mycket man kan se utanpå magen nu för tiden haha :)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag :)


Fixat svärmors fransar


Lite mer shopping

Efter jag gjort Linns fransar åkte vi in till nordstan, där köpte jag en svart topp. De hade stor rea på 70 % på kappahl eftersom det hade vart någon sorts rökskada där. Sen när jag kom hem gick jag på kungsmässan lite och där köpte jag en känning och två linnen på bik bok. Köpte även så jag kan göra julgodis imorn. Mums!


Fixat Linns fransar idag


Hemma från Varberg

Tänkte först skriva "hemma från BB" som rubrik men känns som att många skulle misstolkat det och blivit väldigt chockade då haha.

Hur som helst, har nyss kommit hem och om jag ska vara ärlig så är jag något besviken. Trodde att de skulle utgå från individens bästa, inte allmänheten. Aja, blir ändå föda där men blev lite jobbigare än vad det var tänkt. Imorn ska jag sätta mig och skriva ett ordentligt förlossningsbrev och har jag tur så får jag som jag/vi vill iaf.

Nu ska jag sova, nattinatt :)


En topp fick det bli

Jag dundrade in i första bästa butik, vilket även denna gång blev KappAhl, drog åt mig några plagg på rea-stället, gick med bestämda steg mot resten av kvinnokläderna, tog fram en jättefin blus, såg priset och gick i djup depression. Ärligt talat 400 spänn för en genomskinlig tröja, knappt nått tyg alls, inte okej !?

Efter det tog jag mina tre reaplagg och gick in för att prova. Ska jag vara ärlig var jag inte alls på hugget längre men ett av plaggen fick följa med hem. Det billigaste och första jag provade, kan det vara så att jag köpte det bara för att? Förmodligen var det så! Men den här toppen fick följa med hem iaf, 100 kr och egentligen hatar jag färgen men jag köpte iaf nått till mig själv!


Ignorera den dåliga hållningen!


Kungsmässan nästa

Har just vart på möte och nu bär det av till kungsmässan, känner för att slösa lite pengar på mig själv. Det är jag allt värd. Så nu blir det julklappsshopping till ingen mindre än moi :D


BB imorn

Imorn ska vi på visning på Varbergs BB; jag, mamma och Christoffer. Anledningen till att mamma ska följa med är för att jag bestämt mig för att hon ska vara med inne i rummet, är helt hundra på att Christoffer kommer coola vippen, så att säga. Haha, han tror inte det själv men jag är rätt säker :P

Och hur som helst är jag även nästan helt hundra på att jag kommer slänga ut honom innan allt är klart i vilket fall som helst. Så kommer behöva hennes hjälp. Kommer bli så jäkla trött på han, haha. Har en tendens att bli jävligt arg när jag har ont så tänk hur arg jag kommer vara på honom när jag ska föda. Oh shit, stackars kille säger jag bara!


Feeling kind of sick

Jag är så sjukt trött just nu och nästan lite smått arg på mig själv. Är verkligen inte på bra humör heller, mår allmänt dåligt och har aldrig haft så här onda Foglossningar innan. Men men, livet är som det är antar jag...


Svar till Helena

Helena undrade hur det kom sig att min pappa inte visste om graviditeten när jag bor med både mamma och pappa och jo såhär är det.

Han jag kallar pappa i bloggen (min mammas man) är egentligen inte min riktiga pappa, men eftersom jag bott ihop med honom sen jag var tre år kallar jag honom pappa. Och han har nog alltid varit mer av en pappa för mig än min riktiga någonsin varit.

Jag och min riktiga far har aldrig haft nån vidare relation. När jag var liten träffade jag honom max nån gång per år och ju längre tid som gick desto sämre kontakt fick vi, när jag var 13-14 slutade vi prata helt på några år och nu efter jag fyllt 18 har vi tagit upp kontakten igen.

Så så himla konstigt är det inte att "pappa" inte vetat innan nu ;)


måste

Jag verkligen måste fixa mitt hår nu, färga och klippa, det ser ut som ett jävla skatbo. Men tror ni det finns nån tid innan jag åker? Näeee, fan vad sorgligt att jag inte kan klippa mitt hår själv, eller kan jag det? mohahaha


Slutet på v 32, 31+5


Nytt från KappAhl

Häromdagen var jag inne på KappAhl en sväng och när jag såg att de hade 25 % på allt så kunde jag inte hålla mig. Så detta fick följa med mig hem. Givetvis bara saker till lillsessan haha. Jag ber om ursäkt över att mina photoshop kunskaper inte är de bästa, men ni överlever!

Ps. eftersom jag inte hittade en bild på mössan eller byxorna på kappahls hemsida fick jag improvisera lite grann. De byxor jag köpte var gammelrosa och inte vita (har redan de vita haha) och mössan fanns inte alls så fick ta en från google (A)


Under 60-strecket

Nu är det mindre än 60 dagar kvar, närmare bestämt 58, till BF. Känns så himla underbart! Kan knappt vänta tills jag får träffa vår lilla goding!!

Nu

Ligger i sängen men sura uppstötningar så det bara smäller om det, fan vad äckligt det är egentligen. Blä!

Gjorde ju Emmas fransar förut, dom blev as snygga och som svar till freddis fråga angående pris och tid så tar jag just nu 600 (1800 är ordinarie pris för ett nyset) och det tar mig runt 3-4 timmar med tanke på att jag har rätt svårt att röra mig nu när jag är så stor haha :)

Fikan med pappa gick föresten hur bra som helst och han blev mycket glad för våran skull, det gillar vi!

Nu är det dags att nana, nattinatt!


Fixar Emmas fransar!


Glömde bilden -.-

 

 


Dagens mamma

Strax på väg till karma för att berätta för min kära far att han ska bli morfar, shit det här kan bara sluta illa.. Eller?


Finmiddag

Kom nyss hem från lägenheten, har varit där och lämnat av julgranen och massa pynt så nu i veckan är det dags att börja julpynta där :D kommer bli jättemysigt!

Nu ska jag upp och hjälpa Alex att pynta i sitt rum och efter det blir det finmiddag med oxfilé och potatisgratäng, är nämligen mammas och pappas bröllopsdag idag :)

Ikväll ska jag hem till C och sova där, var ett bra tag sedan jag var där senast så nu är det verkligen dags igen. Har hört att hans föräldrar saknar mig så mycket så måste ju liksom dit så snabbt som möjligt ;)

Hoppas ni har en trevlig lördag!


Två månader kvar!

Det är rätt otroligt hur fort tiden går ibland, men det är väl som dom säger att tiden går fort när man har roligt. För även fast det inte har vart en dans på rosor hela tiden vill jag ändå påstå att det har varit väldigt roligt och definitivt mysigt att vara gravid.

Att få följa bebisens utveckling vecka efter vecka har varit enormt stort och är absolut något av det största jag vart med om. Jag säger bara såhär, vissa är födda till att bli advokater, läkare eller sångerskor men jag är då född till att bli mamma. För mig är detta meningen med livet och det går inte en dag utan att jag tänker på hur lycklig och glad jag är över att kunna få barn!

Tänka sig att det bara är två månader kvar tills vår lilla prinsessa är beräknad att komma till oss, det är helt otroligt. Jag längtar så!! <3


Vill. Inte. Gå.

Dagens mamma v. 32, 31+2


Så jävla opepp!

Imorn är det dags för glukosbelastningen, och jag kunde inte längta mindre kan jag säga! Tror min kropp hänger med mig och i ren strejk redan nu säger att den är hungrig trött och sleten, kul det kommer bli imorn då.. Jag ber till Gud att jag av någon anledning inte kommer må lika pissigt denna gång, men så kul ska vi väl inte ha antar jag.. Fick ett tips att stoppa i en bit citron och det ska jag fråga om jag får göra för sådär dåligt kan de väl inte vilja att någon mår, eller?

Hur som helst, nu ska jag gå och lägga mig och försöka inbilla mig att morgondagen blir en dans på rosor. Det kan inte skada att försöka!!?


Tack för att ni finns

Ibland händer saker som verkligen får en att tänka till och uppskatta saker här i livet. Precis så känner jag just nu och vill därför tacka alla mina underbara vänner för att ni finns! Ni är verkligen guld värda och jag vill att ni ska veta hur mycket jag uppskattar er och vår vänskap. Tusen tusen tack!

Många bamsekramar till er! <3


Fixa Sofias fransar

Strax kommer Sofia hit och då ska jag fixa hennes fransar. Har dock lite ont idag så mamma kanske kommer behöva rycka in efter ett tag, men jag hoppas att jag ska klara det så länge som möjligt iaf.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig onsdag!

Blogg.se

Är det bara jag som möts av en halv sida när jag loggar in på blogg.se? Jag kan inte se hela min statistik, skriva ett inlägg eller ändra i min design för det syns bara hälften av allt :s måste vara nått fel på blogg.se för det har vart såhär för mig ett bra tag nu.

Nån annan som är med om samma sak eller som vet om det går att fixa detta på nått sätt?


Svar till Freddi

Fredrika undrade vad en glukosbelastning var, så nu ska jag försöka förklara det.

En glukosbelastning är ett test som man gör för att kolla risken för graviddiabetes. Oftast får överviktiga göra ett sådant test men även de som har dåliga blodvärden.

En glukosbelastning fungerar på så sätt att man inte får äta nått på 24 h och inte dricka nått på typ 9 h. Efter det får man dricka en äcklig sörja som är så söt att du vill spy av att bara se den. Och till det värsta, sen ska du i två timmar försöka hålla nere denna drycken och du får inte dricka något alls, efter det tar man ett test och kollat hur stor risken är.

Det är inte många som reagerar på drycken, utan de flesta klarar sina timmar utan vidare problem. Jag är då INTE en av dom! För det första fick jag knappt i mig fanskapet och efter nån sekund höll jag på att svimma, jag ville spy hela tiden och fick verkligen kämpa för att hålla det nere. Allt jag kunde tänka på var om jag kunde få en liten droppe vattenn och det tickande ljudet från klockan. Mina 2,5 h kändes som flera dygn och inte nog med det så var mitt prov hur jävla bra som helst, hade ingen risk för diabetes alls. Kul. Jävligt kul. Inte.

Jag lovade mig själv att aldrig genomlida det igen och nu måste jag göra fanskapet igen. Ni kan inte förstå hur dåligt jag mår över detta, gråter bara jag tänker på det. Fyfan!


Som fisken i vattnet

Kom nyss hem från vattengympan, är helt slut ! Har vart i Falkenberg hela dagen och kört bil så nu är jag rena proffset haha. Är grymt hungrig så får nog ställa mig och laga lite mat, får bli fiskpinnar och potatis.

Ps. Är lagomt sur på min barnmorska just nu, var där igår och trodde seriöst att jag skulle hoppa på henne när hon sa att jag var tvungen att göra ännu en glukosbelastning. Jag kommer dö, och nej jag överreagerar inte! Det var något av det värsta jag varit med om, nånsin!? Usch och fy och blä men vad gör man inte för sitt barn <3


Mys med älsklingen

Bild från igår när jag och älsklingen satt och myste i soffan framför Grease med min nya chokladfontän :)


Julbord på ikea

Är på Ikea med mamma och äter julbord, ingen höjdare om ni frågar mig men trevligt att umgås i vilket fall. Nu ska jag gå och testa ostkakan, wish me luck ! ;)


Mammas hjärta v31, 30+5


tom

Vet inte vad jag ska säga riktigt.. det går inte att beskriva hur jag mår just nu, inga ord räcker till. Och ärligt talat vet jag inte om jag vill berätta det iaf. Jag orkar inget mer nu så ni får ha överseende med inläggen här på bloggen i framtiden. Ibland orkar jag slänga in ett intressant inlägg, ibland blir det bara skitsnack och ibland inget alls. Men jag hoppas att detta ska bli bättre så fort som möjligt men tills dess, snälla ha överseende.

Hoppas ni får en trevlig andra advent

Vita paket med röda snören

En julgran utan klappar under är enligt mig lika tråkig som ingen gran alls så nu sitter jag och slår in massa paket i vitt papper med röda snören som jag ska lägga under granen. Blir inte riktiga klappar under min gran i år eftersom jag inte ska fira varken hemma eller i lägenheten i år. Så det får bli lite fakeklappar för att komma upp i den rätta julstämningen :)


Just nu

Just nu sitter jag i min soffa och kollar på mumien tre, en av mina absoluta favoriter, och äter frukost. Är omringad av massa tända ljus och blir om och om igen påmind om att jag inte är ensam, prinsessan har verkligen fått en att förstå att det börjar bli trångt där inne för hon är inte stilla en sekund och nu är det inte längre små sparkar utan mer jättelika rymningsförsök som pågår under dygnets alla timmar haha :)


Kärlek!


Bloglovin

Klicka här för att följa min blogg via Bloglovin :)


Min fredag

Idag har jag och mamma övningskört i gbg igen, gick hur bra som helst och jag är verkligen taggad och längtar tills uppkörningen! Nu ska jag sätta mig och se ett Vampire Diaries avsnitt och efter det blir det plugga massa körkortsteori, är nästan peppad till det med. Nått fel måste det ju vara på mig o.O

Ikväll ska jag vara med mitt hjärta som ska fira mig (eftersom jag fyllde år den 25e) då vi inte hann göra det innan han åkte iväg. Han håller på med massa smygandes och fixandes just nu och igår fick han låna min lägenhetsnyckel för han ville tydligen hinna förbereda, haha sötnosen. Får se vad han har knopat ihop för mysigt, mat vet jag iaf att det ska bli men något annat har han totalvägrat att dela med sig av! :)

Hoppas ni får en mysig fredag!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus