H&M

Har just klickat hem lite nytt till hjärtat, allt i strl 62 eftersom jag har så mycket i 56 redan och jag kunde faktiskt inte motstå ;)





Mammas finis!

Finisen i en stickad dräkt från newbie, ett av gårdagens inköp <3


Vittne

Har just avslutat ett förhör med järpenpolisen, tog bara ett år för dom att höra av sig djupsuck*, trodde inte jag skulle behöva vittna men det är bra att jag fick chansen för då kanske vi kan få fast den *******. Helt otroligt hur vissa människor är, men allt man kan säga är; släkten är värst.

Hembesök

Idag har jag fått hembesök av Susanne från BVC, det gick jättebra hjärtat hade gått upp fint i vikt och vi pratade lite allmänt om allt som hör nyfödda till. Efter det tog jag, mamma och Alex en långpromenad i stan, med mig hem kom massa nytt till Auroras garderob och enstaka kläder till mig som jag hämtade på skolan, skulle egentligen fått de innan studenten men eftersom den skolan är så jävla trög fick jag det först nu. Nu ska jag sätta mig och amma Aurora och efter det blir det nog lite mys i soffan framför en film :)

- 10 kg

Ställde mig på vågen idag, den visade - 10 kg. Nu är det bara 3 kg till min startvikt och sen börjar jobbet att träna bort det övriga fettet haha. Men just nu håller jag mig till amning och turer med vagnen, tänker inte börja träna ordentligt förens hon är nån månad äldre och allt flyter på. Men är iaf mycket nöjd med vad min kropp åstakommit, helt otroligt att kroppen är så himla bra byggd. Människokroppen är ett underverk!

Det där med kläder

Det är riktigt svårt för oss att klä Aurora ska ni veta. Allt vi har är alldeles för stort, till och med strl 50 är för stort medan 44 är för litet så hon är verkligen inne på en såndär mittemellan strl just nu. Hon är tillräckligt lång för strl 50 men för smal och så är hon för lång och har för stora fötter för strl 44 haha. På bilden nedan har hon strl 44 och fötterna får knappt plats, stackars hjärtat. När hon börjar få strl 50 "på riktigt" blir det nog dags att köpa mer kläder för jag har nästan inget i 50 här hemma (och ni kan ju gissa hur glad pappa C är över det, som redan nu tycker att hon har alldeles för mycket kläder haha)

Sötnosen igår


Blogg-appen = inga kommentarer

Ska verkligen försöka hålla mig undan denna appen nu eftersom det uppenbarligen inte går att kommentera mina inlägg när jag använder den. Att allt ska vara så jäkla besvärligt jämt -.-

Sitter i soffan med C och kollar på i am legend med en trött mysbebis i famnen, så jäkla underbart! <3


Första vagnturen

 


Morgonmys med världens bästa!


Dagens Aurora

Vinter Overall - United colors of benetton
Stickad overall - lindex
Mössa - Pippi
Tossor - Ullared 


Ikea

Idag har jag och Aurora tagit en sväng till Ikea med mormor (min mamma) där köpte vi lite nödvändigt till hemmet och snuttan var väldigt lugn och tyst under hela besöket, min lilla ängel <3

Emma-Pemma var förbi en stund också och fick se skruttan för första gången, mysigt :) imorn ska jag in till kba och hänga lite hemma hos mamma ska även ut och köra med vagnen för första gången, spännande :)

Hoppas ni haft en bra dag, ska se om jag kanske har tid att knåpa ihop en förlossningsberättelse imorn med :)


Första natten

Ikväll blir första natten hemma i lägenheten för oss, vi sov hemma hos mamma och pappa igår eftersom jag var helt slut och inte orkade åka någonstans, så detta ska bli spännande :)

Tänkte skriva mer egentligen men nu började Aurora gnälla lite så dags att agera kossa! För er som är intresserade av en förlossningsberättelse kan jag gladeligen meddela att den kommer ! :)


Beroende

När jag satte mig vid datorn för att föra över lite bilder från iPhonen blev jag smått chockad när jag såg att jag tagit runt 100 bilder på hjärtat på mindre än 3 dagar haha. Är man beroende så är man! Men hon är ju så grymt jäkla söt så det finns bara inte! Mammas lilla modell



Lycka!

Vi gjorde om hörseltestet idag och hon klarade godkänt på båda öronen, nu kan jag pusta ut och bara ta det lugnt. Alla undersökningar är gjorda och hon har godkänt på allt så nu är jag en lugn och lycklig mamma som ser fram emot att åka hem med min lilla goding idag!

Tack till era lugnande ord om hörseltestet, det hjälpte verkligen! :)

Vi har också tagit kort på hjärtat så håll koll på webbisar så får ni se vårat hjärta :D (kommer förmodligen lägga ut bilden på bloggen sen men ändå ;) )  

Det vackraste som finns!♥


Barnläkare och PKU-prov

Efter mitt mentala break-down igår har jag nu lugnat ner mig lite och får helt enkelt vänta tills nästa undersökning innan jag bryter ihop, OM jag gör det. Däremot har jag nu när jag tänkt efter och pratat med mamma insett att risken för hörselskador inte är särskilt stor då det inte finns i vår släkt över huvud taget och inte heller C's. Enda risken för detta är då om hon skulle blivit skadad under graviditeten/förlossningen och det har inte heller hänt. Och då hon är för tidigt född hade hon extra mycket fosterfett när hon föddes, så förhoppningsvis är det så att det inte är helt borta än bara. 

Nu sitter jag och avgudar min sovande dotter och hennes otroliga skönhet (och nej till er som undrar kommer jag nog aldrig sluta prata om hur fin dotter jag har!) medan pappa C är ute och hämtar frukost. Igår natt fick vi tillgång till familjerum så han fick chansen att sova över, får se om vi får det ikväll med eller inte. Beror ju på hur många som finns på avdelningen.

Idag ska vi till barnläkaren på 48 h kontrollen och efter det ska vi ta blodprovet (PKU-provet) på lilltjejen, hoppas de går bättre än gårdagens undersökning. Som ni förstår är jag egentligen inte jättesugen på nått mer sånt nu men jag måste vara stark och bortse från mig själv just nu, det är ju trots allt det det innebär att vara mamma! <3


Överväldigad

Livet som nybliven mamma är chockartat, totalt underbart men hormonerna spökar som bara den och nerverna ligger utanför kroppen. Idag började jag storlipa helt plötsligt när jag såg henne ligga där i sängen och kolla på mig. Så grymt vacker, helt otroligt. Kan inte förstå att hon är min, MITT underbara lilla hjärta! Däremot är det tyvärr inte bara positiva känslor som kommer med dessa hemska hormoner, just nu är jag helt skärrad.

Vi har just gjort hörseltest på henne och hon fick ej godkänt på båda öronen och även fast sköterskan sa att det är vanligt och att det "bara" är att göra om testet innan vi åker hem så är jag helt sönder inombords. Och även fast hon sa att det säkert bara är fosterfett som sitter i vägen och att det är grymt ovanligt (typ 1 på 1000) att man inte klarar testet så kan jag inte sluta tänka på det. Tänk om, tänk om hon är hörselskadad eller kanske döv. Jag tycker så synd om henne och jag kan inte hjälpa att känna att om det är så så är allt mitt fel, att hon inte hann färdigutvecklas innan hon föddes, att jag lät henne komma för tidigt. Ne nu gråter jag igen, gud vad hemskt detta är..

Början på andra dygnet på bb

Som rubriken lyder har vi nu påbörjat vår andra dag här på bb, det är helt okej. Så bra som nått sjukhusrelaterat kan vara antar jag hehe. Har fortfarande inte fått tillgång till nått familjerum eftersom typ hela varberg födde samtidigt (skämtosido) men jag har åtminstonde ett eget rum. Vilket betyder att Christoffer och mamma får komma förbi under dagen och sen åka hem igen, och tyvärr har dom ju besöksförbud här med så man får bara springa ner till korridoren snabbt och hur kul är det på en skala liksom. Rätt tråkigt men är väl rätt bra med antar jag.

Men hur som helst, så inatt var alltså första natten helt ensam med lilltjejen. Jag tänker inte ljuga, det var rätt hårt. Kunde inte sova för jag var så orolig över att somna ifrån henne och ett tag ville hon verkligen inte ligga i sin säng men det löste vi lätt med att göra plats i min, faktiskt jättemysigt men man kunde ju knappt sova för man var så rädd att lägga sig på henne. Men det gick bra iaf och idag får vi hoppas att amningen drar igång rejält, så hon får i sig allt hon behöver. Just nu ligger min snälla och tysta bebis och sover så fint.

Tänk att vi lyckats skapa en så underbar och otroligt vacker varelse, det där gjorde vi bra!

Stolt nybliven mamma!

Imorse kl. 02.53 föddes vår underbara dotter, vårt lilla knyte mätte hela 49 cm och 2830 g. Vår vackra ögonsten som knappt går att slita blicken ifrån, mamma älskar dig så mycket! <3

(uppenbarligen är det bloggappen det är fel på och därför kan man inte skicka kommentarer till mig, men vilken tur att jag uppdaterar genom datorn de kommande dagarna istället då ;) )

Mama at the moment


Suck

Uppenbarligen går det inte att kommentera på min blogg? Kul -.-

Men ni mammor som vill får hemskt gärna maila hur ni visste att det var dags, vad ni hade för tecken på att det var dags osv. :)

[email protected]


Fråga till er mammor

Hur känns det när allt sätter igång?
Jag vet att det är olika för alla men skulle hemskt gärna vilja höra era erfarenheter. Och då snackar vi HEMSKT GÄRNA! :D


Älskade dotter

Är helt hundra på att du är värd alla dessa bristningar, Foglossningar och andra smärtor så jag bara ler mig genom denna sista tid som gravid och längtar efter dig med hela mitt hjärta!


Besviken

Vet inte vad jag ska säga, är bara väldigt besviken. Jag trodde inte det var såhär det skulle vara, men vad ska jag göra egentligen det är väl såhär det ska vara från och med nu antar jag.

Men jag orkar inte med detta just nu, jag ska bara se framåt och göra saker som jag vill och jag gillar. Nu är det dags för att fokusera mer på mig och min underbara dotter som kan komma vilken dag som helst. whooosaaa**


V 38 (37+0)

Går in i vecka 38 idag, det känns helt overkligt om jag ska vara ärlig. Kommer ihåg när jag i början av graviditeten, i typ v. 7-8, satt och kollade på bloggar som var i v. 38 och längtade som bara den efter när det skulle bli min tur. Och nu är jag här, med endast tre veckor kvar till bf, med en praktiskt taget fullt utvecklad liten knodd i magen och det kan praktiskt taget hända när som helst. Galet! Längtar som tusan ska ni veta! <3


Nytt till mamman

Har köpt mig lite nytt blingbling, är sjukt nöjd. Blir väl förmodligen det sista jag köper till mig på ett bra tag nu så definitivt värt det! Vad tycker ni? :)

 


Dagens MVC-besök

Idag fick jag träffa min gamla vanliga BM igen, hon är inte längre sjukskriven. Vi kollade mina värden och lyssnade på prinsessans hjärta precis som vanligt. Allt såg jättebra ut och vi gjorde även ett snabbt ultraljud för att vara säker på att hon fixerat sig och det hade hon så nu kan mammas lilla prinsessa komma ut när som helst. Åh det är så spännande, så mysigt att veta att om 23 dagar kan hon vara hos oss (max 37?!) helt otroligt! Gud vad jag längtar nu <3


Påväg till MVC

V. 37 (36+5)


Damn I love you!


Vissa dagar ...

Det finns vissa dagar då det inte alls är lika kul att vara gravid, idag är en sån dag. Jag känner mig allmänt nere och irriterad. Har MVC möte imorn och vill inte ens gå, måste vara första gången nånsin. Men jag vill inte nånting just nu, vill bara gå och lägga mig och sova. Usch vad tråkigt detta känns, hatar att må såhär...


Tvättberg

Idag har jag sorterat och tvättat hela dagen, förhoppningsvis ska sessans alla kläder vara rena, fina och hopvikta innan dagens slut :) gud vad mycket jag längtar efter henne nu, bara 24 dagar kvar till bf. Sinnessjukt! <3


Vart kommer vaggan ifrån

Fick en fråga för ett tag sedan som jag glömt att svara på, så tänkte göra det nu. Det var en tjej som undrade vart jag köpt vaggan till prinsessan och det är så att jag ärvt den, jag hade den själv när jag var liten :)


Alvin och gänget 3

Idag har jag vart på bio med min kära lillebror, det blev Alvin och gänget 3. Den var väl helt okej antar jag men höjdpunkten var ju biobesöket i sig. Ååh, jag älskar verkligen att gå på bio, vet egentligen inte varför men jag gillar det iaf!

Nu har jag äntligen städat bort julen också, den döda jugranen är nu ett minne blott och jag kan börja fixa med allt så vi kan börja med barnrummet, äntligen! Men nu är det dags för gladiatorerna, puss på er!

Min älskade maxi cosi <3

 


Min dag

Idag var vi inne i Sisjön och köpte lite mer nödvändigt till prinsessan. Vi köpte en babybjörn bärsele, en bilbarnstol och en åkpåse till bilstolen. Fick äntligen min älskade maxi cosi, älskar den något enormt även fast jag inte testat den än haha :)

Efter det tog vi oss till maxi och jag skaffade mig ett alldeles eget Ica kort, många vuxenpoäng på det! Haha. Vi köpte även massa till skötväskan och skötbordet, så nu är det med klart. Skönt :)

Nu är allt stort till lillan klart, det enda som saknas är min älskade fårskinnspläd som jag ska köpa på Ikea efter det är ALLT klart. Och då saknas bara dekorationer till barnrummet, men det är ju inte jätteviktigt just nu :)

Vill ni se bild på bilstolen föresten? :)


Nattinatt

Nu tar jag och går till sängs med min nya vän amningskudden, får hoppas den är lika bra som den var dyr för annars blir jag faktiskt besviken. Upp till bevis helt enkelt, givetvis får ni veta imorgon! Natt natt :)


Shoppat

Jag har nyss fyllt på svärmors fransar och innan det var jag och mamma på Frölunda torg, givetvis var det jag som körde dit ;) hehe. Vi gick runt lite och tog en fika, mysigt värre.

Sen var jag och köpte lite nödvändigt till Lillsessan också, nätpåse och skydd till vagnen, en gravid/amningskudde och en skötväska. Hittade en jättepraktisk för under 500-lappen, är grymt nöjd! Och inte kan mannen min klaga på att det ser ut som en handväska heller för det gör den då inte ;D

Ska ta en sväng ner till stan sen och se om babyproffsen har den bilstol jag vill ha också, är ju snart dags att köpa en och kan ju ta ett tag om de måste beställa just den jag vill ha :)

Nu ska jag äta glass med min broder, ha det!


Körkort - CHECK!

Tog det mytomspunna körkortet idag, är sjukt nöjd med mig själv! Synd bara att jag har ont i hela kroppen efter att ha spänt mig i 40 minuter MEN inga sura miner för det för idag kan jag äntligen stoltsera med ett alldeles eget körkortsbevis! :D


20 månader

Idag har jag och C vart tillsammans i 20 månader dvs. 1 år och 8 månader. Helt otroligt vad fort tiden har gått. Känns som att det alltid varit vi två, du är liksom en del av mig som jag inte skulle klara mig utan. Vi två är lika självklara som reflexen att andas, det är liksom så det ska vara! Jag har grubblat över det många gånger och jag kan fortfarande inte förstå hur enormt lyckligt lottad jag varit/är som fått dela allt detta med dig. Det är helt otroligt att vi snart har en dotter tillsammans, en blandning av det bästa av oss båda. Ett band som håller oss länkade livet ut. Jag älskar dig så mycket, och längtar efter att se vad framtiden har att erbjuda oss, vår fina lilla familj 


Vem kunde ana att det låg en liten prinsessa inne i mammas mage denna varma maj-dag :)
(bilden är från min bal förra sommaren, och datumet är det datum vi blev ett par)


CSI NY

Jag och bebiskulan ligger och kollar CSI ny, ett av mina absoluta favorit program. Hur bra som helst! Ne nu ska vi fortsätta mysa hoppas ni haft en bra måndagskväll :)


Höggravid? Javisst!

- Sambon måste parkera om bilen på nytt för att du ska kunna komma ut.

- Du behöver hjälp när du ska ta dig ur bilen.
(Ibland, när jag har riktigt ont så kan det vara kämpigt att ta sig ur utan hjälp)

- Det hjälper inte längre att 'smita förbi' folk i sidledes, då du är bredare än så framifrån.
(Såå sant såå, tyvärr har hjärnan min inte fattat det än och jag vänder mig fortfarande när jag ska genom smala utrymmen haha)

- Du är nära att skära dig varje gång du ska raka dig nertill och du ser inte längre tårna.
(ÄH AAAH, man ser fan inte ett skit. Blod svett och tårar kan stämma in på denna punkt!)

- Du tutar var gång du ska ur bilen för att magen lägger sig över ratten.
(Klarar mig fortfarande utan det, däremot börjar det bli svårt att få plats med magen emellan haha)

- Det känns som du sprungit en mil när du går upp för en trapp.
(Tell me about it, det suger !?)

- När man rullar runt för att komma upp från soffan.
(Enda sättet att komma upp nu för tiden!?)

- När din sambo knyter dina skosnören.
(Jag slutade med skor med snörning när jag inte längre kunde knyta dom själv, stolt självständig kvinna! haha ;) )

- När man är rädd att kissa på sig när man nyser/ hostar.
(Farligt läge det där!)

- Man tappar något på golvet och låter det ligga för att processen med att plocka upp det är för omständigt.
(Jag brukar stirra länge på prylen och fundera över om det verkligen är värt att plocka upp, kommer oftast inte fram till nått innan någon skrattar åt mig och plockar upp den....)

- När man hellre går barfota än att ta på sig strumpor.

- När man inte orkar sminka sig eller fixa håret för att armarna somnar efter bara några sekunder över huvudhöjd.
(De gångerna jag ska göra mig riktigt fin blir det många pauser innan jag är klar haha)

- När man behöver hjälp för att komma upp ur sängen eller soffan.
(Jag kan själv, det tar bara lite tid !? Att ingen fattar det -.-')

- När man har känslan av att tiden går oändligt långsamt, trots att dagarna faktiskt passerar.
("Är det den 8e än? :D nehe. nudå? nehe. men nu? kanske nu? var det en värk!? nehe bara vanlig sammandragning. !"#¤%&/()= men nu ? nehe -.-' ...........")

- När man måste kissa igen så fort man rest sig och trott att man var färdig.
(Men värst är ju när man inte är kissenödig längre när man sätter sig, ställer sig upp och blir kissenödig igen. As ku!? -.-)

- När man letar efter alla andra möjligheter än att behöva använda trappan.
(Händer bara under de dagar då jag har som ondast, annars försöker jag faktiskt ta trapporna!)

- När de högklackade skorna blir stående bakom de förnuftiga "kärringskorna".
(Har knappt kollat på mina heels på flera månader :( bu-hu)

- När godisskålen får prioritet före middagen.

- När middagen blir offrad för att få sova lite längre på soffan.

- När allt blir tungt.

- När man flåsar och flämtar som en valross efter att ha fått upp dragkedjan på skorna och måste sätta sig ner efter för att få blod i huvudet och få bort den lila färgen från ansiket.
(Perfekt förklaring på hur jag har det varje gång jag ska gå ut)

- När man inte längre orkar stå i duschen utan sätter rätt ner på rumpan på golvet.

- När man sitter på golvet i duschen och inte förstår hur man ska kunna ta sig upp igen.

- När ingen annan än du får tillgång till soffan längre.

- När dagens höjdpunkt är Dr. Phil och Date My Mom.

- När Grandiosa blir gourmetmat.

- När det känns som om bebisen försöker trycka ut slemproppen och gräva sig ut varje gång du lägger dig ner.

- När man planerar en utflykt utanför hemmet utifrån vart det finns toaletter.
(Hade vart skönt om det var så väl!?)

- När anklarna får storlek av en överarm efter två timmar på bion.

- När du lägger på dig 2 kg vatten efter en vecka och säger ja, ja..

- När du nästan börjar gråta för att du inte får på dig skorna själv och sedan nästan skrattar ihjäl dig för att du faktiskt sitter och gråter.
(Har faktiskt hänt! Hormoner i all ära...)

- När du ställer dig med benen en meter från varann för att förbereda dig på att böja dig ner.
(Det är ingen vacker syn kan jag lova, inte konstigt att folk skrattar åt en!)

- Allt är väldigt irriterande.
(Mmmhmmm, mucka inte. Då jä*ar!?)

- När sambon av ren djävulskap puttar ner dig i soffan och du inte kommer upp igen och han blir sittandes för att se hur det ska gå.
(Av någon anledning känns det som att det har hänt men kan inte riktigt komma ihåg ..)

- När BH storleken börjar närma sig slutet av alfabetet.

- När ett ärende om dagen gör dagen fullbokad.
(Hade varit väldigt skönt, men hade man kunnat göra så hade jag gjort det!)

- När mannen din faktiskt måste hålla med om att du inte har något att ha på dig.

- När du har märken på magen för att du inte lyckas låsa dörren utan att träffa magen.

- När du hellre sitter i bilen än att gå in och handla för att det är för mycket besvär att ta sig ut och in.
(Har funderat på det flera gånger!)

- När du hellre går i fula bomullsbyxor än i de vanliga gravidbyxorna för de har en söm under magen som pressar


Bild från igår

C är hungrig och bestämmer sig gör ett ta en bit av jättepizzan i frysen. Efter många om och men inser han att brödkniven är lönlös, går in och hämtar sågen och kör på det istället. Manligt eller bara rent av skrattretande, bestäm själva haha :)


Bebis vagga

Bella ville se en bild på bebis säng så jag tänkte visa en bild på vaggan som nu är näst intill färdig, det är lite småsaker som ska fixas. Bland annat ska jag försöka få fast spjälskyddet på ett annat sätt, höja vagghimeln och sätta fast mobilen på lämpligt sätt :)

Bebis kommer också ha en spjälsäng inne i barnrummet (vaggan står i vårt sovrum) som jag kommer visa bild på när barnrummet är klart :)


8 januari

Idag är det den 8 januari och det betyder att det är en månad kvar till 8 februari; bebis bf-datum <3

Längtar som tusan nu och även fast jag har lite "småsaker" jag vill bli klar med innan hon kommer kan jag inte hjälpa att jag längtar efter henne något enormt och ibland kommer på mig själv att önska att hon bara kunde komma ut nu nu nu! :)


Gladiatorerna

Gissa om man känner sig sjukt tagg på att börja träna nu när man sitter här i soffan och kollar på alla välsvarvade kroppar på tvn, nä nu lilla bebis får du ta och komma ut så mamma kan börja träna !? Så fort hon är ute ska jag träna så ofta jag får chansen :D puss på det!


Kärlek

Gud vad jag längtar efter dig nu lillskit! <3


Vart tog fötterna vägen ;)


Bjöd mannen på trerätters idag

Förrätt:
Mozarellasallad; med tomat och basilika

Huvudrätt:
Entrecote med klyftpotatis och bearnaisesås

Efterrätt:
Vaniljglass med varma hallon och tobleroneflarn

Resultat:
En succé då mannen praktiskt taget slickade rent varje tallrik, mysig kväll som nu spenderas i soffan framför Rocky :)


V. 36, 35+1

Min älskade "lilla" bebiskula som växer sig större och större för var dag <3


Lillans babygym



Dåligt samvete

Jag får väldigt dåligt samvete av detta, men samtidigt så är det så jag mår så jag tänker och så jag tycker så vad ska jag göra liksom ...


Fixat Fredrikas fransar


Bio ikväll

Kan inte hjälpa att känna hur enormt jävla orättvist livet är mot vissa...

Fick en lapp från posten, tror det är lillans babygym som kommit. Får se om jag går och hämtar det idag eller om jag väntar tills imorn.

Bio ikväll med C, vi ska se den nya sherlock holmes. Blir nog jättemysigt, längesen vi var på bio tillsammans.


Djupsuck!

Blir så jävla trött, nu har mitt mailkonto blivit spärrat och jag kommer inte åt ett skit. För mig är mailen väldigt viktig och jag hade sparat MASSA nödvändiga saker där i olika mappar men nu kommer jag aldrig komma åt det igen. Kul. Jävligt kul, blir så jävla förbannad. Nä nu har jag öppnat ett nytt konto men dit kommer ju inga mail. Aja, har tillgång till mail igen iaf, djupsuck.

Dopplanering i stora lass

Jag är helt uppe i dopplaneringen dessa dagar kan jag säga! Kollar bilder för inspiration och sitter och drömmer mig bort. Det är verkligen underbart, jag längtar som bara den!

Lillprinsessans dop ska verkligen bli något speciellt, det är därför jag börjar smått med planeringen redan nu. Vill inte att det ska bli haffsigt och inte alls som jag tänkt mig bara för att jag inte har tid med allt när hon är ute i världen.

Så därför börjar jag nu, tyck vad ni vill om det men för mig låter det mycket vettigt! :)


Tråååkiiiiig

Just nu känner jag att jag har en av världens tråkigaste bloggar, och det suger. Får se om jag kan försöka lösa detta på något sätt. Hade lätt gjort en ny design och tagit nya bilder etc, finns bara ett problem: moi! Jag är inte photogenic någonstans och jag skulle knappt kunna ändra färgen på en text, jag suger verkligen på det här med HTML-koder. Tyvärr, men kanske kan jag försöka göra den mer intressant på nått annat sätt, hmmmm..


Dagens mage v 35, 34+5


Nytt år, nya mål

Ja då var det ett nytt år igen, med nya drömmar och mål. Jag har inte satt några speciella nyårslöften mer än att jag ska satsa fullt ut på min familj och gå ner i vikt för hälsans skull, både fysiskt och psykiskt sett. Längtar verkligen efter att se vad detta år har att erbjuda. Jag hoppas på och ska försöka göra detta till det bästa året nånsin! :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus