Love of my life


bloggpaus

Idag tar jag en kort bloggpaus, hörs igen imorgon.


julblommor

Har just vart ute en sväng med mamma och köpt diverse nödvändiga saker till årets julblommor, på torsdag eller fredag ska vi sätta oss ner och pyssla och ha oss. Ska bli så mysigt så, och roligt med fina blommor och dekorationer i lägenheten.

Men nu, teori!

Min skatt v.30, 29+5


Fullbokad dag imorn

Morgondagens schema är fullt med olika aktiviteter som jag egentligen inte orkar men vafan nått måste man ju göra när man är hemma och höggravid (vilket jag definitivt ser mig själv som numera!).

09.00 - 13.00 Plugga teori
13.00 - 14.00 UMO
15.00 - 17.30 Mammaträff (måste gå tidigare för att hinna)
18.00 - 19.00 Mammasimm
19.30 -    ?     Författarkväll

Och efter det ska jag försöka plugga så mycket teori som bara går! Vilket förmodligen kommer bli nada, noll och ingenting eftersom jag kommer vara helt slut då..


Ger upp

Lägger mig ner på marken, grinar och bara ger upp. Jag orkar inte längre, nu får det vara slut med detta. Jag bara skiter i allt nu och fokuserar på det viktiga i livet, min underbara lilla dotter. Längtar så efter dig ska du veta, fan vad jag älskar dig!

Övningskört

Idag har vi övningskört i Göteborg, det gick hur bra som helst och jag är verkligen taggad. Inte lika taggad inför teorin men den måste ju också göras tyvärr haha.

Nu ska jag gå och lämna ett papper på banken och sen blir det hem och plugga teori, hoppas ni hat en bra dag!


Mamma älskar dig


3D ultraljud

Jag vill verkligen göra ett 3D ultraljud men mamma säger nej och det gör nog plånboken med vid närmare eftertanke, men jag vill verkligen jue! Funderar på om man ska ta och övertala C till att göra det, han tycker bara att bilderna man får se ser ut som aliens men vafan det är hans alien dotter och hon ser ut som hon gör !! Och jag vill se!! Nä nu ska jag ta och kolla upp det här lite nogrannare sen blir det nog att ta det hela med pappan i familjen.

Kram

Hemska väder!

Idag är det riktigt tråkigt väder här, det ösregnar och blåser och är inget vidare adventsväder men men får önska er alla en riktigt mysig första advent i vilket fall. Idag kommer min Babe hem så jag kommer ha jättetrevligt idag iaf :)


Gårdagens cupcakes


Födelsedagsbarnet


Frosting

Har just lagt på frostingen på mina cupcakes, blev en underbar rosa färg! Hur resultatet blev får ni se imorn/senare ikväll ;)


921125

Imorn är det 19 år sedan jag såg dagens ljus för första gången, det firas med en mysig tjejkväll i lägenheten :) jag ska upp tidigt och bli firad av familjen och sen ska jag baka till kvällens mys hehe :)

Puss och kram


Undra om hon blir lik mor sin?


Gårdagens bio

Filmen var väl helt okej, lite seg och tråkig i början men sen började det hända grejer och då blev den mer spännande. Vet inte om jag längtar tills nästa film direkt men jag ska absolut se den nästa år. Kanske får jag med mig pappa c då med ;)

Blev däremot inte förvånad över att det vart sånt tjat om åldersgränsen på filmen för den var ju fan grotesk! Och då syftar jag inte på sexscenerna!

Det högg fan till i magen på en och för en sekund fick man känslan "jag vägrar föda barn, jag tänker aldrig någonsin!!!?" men givetvis försvann den tanken direkt när man fick se deras söta avkomma :)

faktiskt den enda film jag sätt där de lyckats få en graviditet att se motbjudande och rent av äcklig ut.

Men ni som inte är gravida kan ju skutta iväg och se filmen, ni andra råder jag att stanna hemma speciellt om ni redan är rädda inför förlossningen!

Filmen får 3/5 stjärnor av mig.


Om vagnen

Såg att det var en tjej som hade frågat vad vagnen kostade så tänkt svara på det nu.

Den kostade mig ingenting :) det är min lillebrors gamla vagn, så jag fick den gratis :) helt sjukt att den hållt i 12 år och ändå är så pass fin!!

Däremot har jag planer på att köpa en ny lite senare, när hon blivit lite större. Men ser ingen anledning att göra det nu när jag har en fullt fungerande vagn redan :)

Så nu vet ni det :)


Och där försvann...

Min ork över allting bara försvann ut genom fönstret. Det hela började med att jag fick hål i mina nya leggins och efter det gick det bara utför. Just nu har jag ärligt talat ingen ork för något alls, jag ser absolut inte fram emot nånting. Speciellt inte fredag, jag är bara stressad. Jag har inte hunnit städa lägenheten, jag ska hinna baka och jag ska hinna läsa teori. Känns som att det är för mycket. Speciellt eftersom jag har massa jävla möten hela tiden. Jag vill inte! Usch, vill bara sova bort dagarna, känns som att allt suger. Fan vad jag hatar humörsvängningar!


Bio med mamsen

Ikväll ska jag och mamma på bio, ska se den nya twilight filmen. Är absolut inget stort fan, går nog mer bara för att få det gjort och för att jag älskar att gå på bio haha. Får ju passa på nu när Christoffer inte är hemma med haha, han HATAR dom filmerna och vägrar gå med mig. Men men mysigt att ha en mor-dotter-kväll istället :)


Bilder på vagnen

Sitter och väntar på att hjärtat ska komma, han är och handlar nu min duktiga man :) tänkte slänga upp bilder på vagnen med så ni får se hur den ser ut :)


Hemmadag

Egentligen skulle jag gått på mammaträff och gravidsim idag men jag orkar verkligen inte ta mig ur sängen. Så nu ligger jag här och myser under täcket framför dagens tredje film. Helt okej sätt att spendera tisdagen på :)


Mammas älskling igår, v. 29 (28+5)


Frukost på sängen, myyyyys :)


Föräldraträff

Idag var jag och C på vår första föräldraträff, det gick som smort och jag blev riktigt stolt över min man som faktiskt var med i samtalen och ens vågade följa med från första början. Mycket cred till dig älskling ! :) Vi pratade om lite allt möjligt, men mest amning, avslappning och de första timmarna i bebisens (och de nyblivna föräldrarnas) liv.

Fick även reda på att vi ska på nån föreläsning på måndag som jag inte fått något papper om och även att vi ska till Varberg för att kolla förlossningen den 15e. Skumt att jag inte fått några papper om detta, men nu vet vi det så nu är det inbokat i schemat iaf! :)

Ps. bild på vagnen kommer så snart som möjligt :)

Vagnen

Äntligen har vi blivit med vagn! Ännu en sak att bocka av listan, gud så skönt. Det är ju en så pass stor bock med. Skönt att ha det avklarat, det enda som behövs till vagnen nu är en leksak och en skötväska. Ska försöka hitta en väska som matchar vagnen för att det ska se så bra ut som möjligt.

Och eftersom vagnen är mörkblå vill jag ha en tjejig vagnleksak så att ingen råkar ta fel på könet, det är aldrig roligt att behöva ha diskussionen "vilken söt kille du har där!" "det är en tjej ................" haha. Inga missuppfattningar här inte! ;)


dear santa




Me myself and I


Till lägenheten

Håller på att packa ner fler av mina saker som ska till lägenheten, känns som att det borde vara klart snart men fan vad mycket onödig skit man har ändå! Ser detta som ett perfekt tillfälle att bli av med allt man verkligen inte behöver.

Igår var det utgång, idag är det fest hemma hos C. Helt sjukt hur mycket jag festar nu egentligen ;) Festar mer nu än vad jag gjorde innan jag var gravid haha. Och givetvis dricker jag inget utan jag kollar bara på! :)

Puss på er, hoppas ni har en bra lördag!

Förlåt

Förlåt för att jag inte svarat på era kommentarer men har inte haft tillgång till datorn på länge och kommentargrejen fuinkar inte på min bloggapp. Hoppas ni kan ha överseende, älskar er i vilket fall! ;D


Utgång ikväll


MVC

Idag var jag hos min BM på MVC. Allt såg jättebra ut med både mig och bebben och vi har nu börjat mäta magen också, ska bli lite kul att se om det blir någon skillnad mellan gångerna. Personligen ser jag nästan ingen skillnad på magen för en månad sedan och nu så ska bli kul att se om det verkligen händer nått :)


Fikar med mamsen på espresso house på nk


tusen tack

Tack för era kommentarer, ska jag vara ärlig har detta tagit hårt på mig men nu har jag bokat nya tider och det är bara att "get right back up on that horse" så att säga. Det känns inte lätt, men vafan det kan inte vara lätt alla gånger heller. Men uppskattar verkligen mycket kommentarer, fortsätt så! ;D

Arbetsförmedlingen

Idag är jag verkligen inte på humör för någonting, så att jag bara har en sak inbokad idag är väldigt skönt. Fick nått brev från arbetsförmedlingen att jag skulle på nått möte idag eftersom jag vart inskriven i tre månader nu, jag hoppas att det har med pengar att göra. Det hade vart väldigt skönt med goda nyheter just nu.


Didn't make it

-


körkort imorgon?

Kommer jag hem med ett körkort imorgon, det är den stora frågan. Eller ah rättare sagt kommer jag hem med vetskapen om att jag klarat det och sedan måste vänta på ett brev från posten, imorgon? haha. Fan vad jag är taggad på detta nu, hoppas hoppas hoppas!!

Wish me luck!

ps. tack för svaret jessica, av nån anledning fungerade inte din blogglänk så fick svara här :)

tveksam över könet

Jag börjar bli lite lätt tveksam när det gäller könet på min lilla bebbe. Redan från dag ett har jag av någon anledning varit 100 på att det är en pojke där inne men efter ultraljudet fick jag veta att jag hade fel och att det var en liten prinsessa som låg där inne och väntade. Sedan dess har jag vart supersäker på att det är en liten tjej där inne, men de säger ju att man inte kan vara 100 på vad de säger efter ett ultraljud så jag börjar bli lite fundersam nu om det verkligen är så..

Alla tester jag tagit på nätet visar att det ska vara en tjej (men det är ju bara sånnadär meningslösa tester) och vissa säger att man får en hormonrand om man väntar en tjej och jag har ingen rand än så länge. Vet inte riktigt vad jag ska tro och jag vill verkligen veta, men eftersom ultraljud inte är bra för barnet vill jag inte genomgå ännu ett "bara för att" veta vad det är för kön liksom.

Vet ni något relativt säkert sätt man kan se om det blir en tjej eller kille så dela gärna med er!
Mamma sa något om en fläck i ögat men hon kunde inte komma på om det visade att man bar en tjej eller kille.


Viktigt möte på kommunen

Kom nyss hem efter en mysig fika med mamma på stan, innan det var vi på kommunen på ett viktigt möte. Så här får det fan inte gå till, hoppas verkligen att de får sig en rejäl tankeställare efter detta!

Nu ska jag sätta mig och göra massa teoriprov på nätet och plugga massa tills klockan 17.00, då ska jag iväg på gravid/mammasimm, eller vad är det man kallar det? Hur som helst så hoppas jag verkligen att det gör foglossningen lättare och jag hoppas att jag kan låna ett sånt foglossningsbälte där.

Puss så länge!

Lika som bär

Jag vet inte vad det är med mig riktigt men jag tycker att Christoffer är en perfekt blandning av Marshall Erikson (Jason Segel) och Ryan Reynolds! Han är identisk Marshall-karaktären till sättet och han ser ut som en yngre och lite rundare version av Ryan Reynolds, jag svär han kommer se ut exakt som honom när han blir äldre om han tränar lite!

Haha, ni kan tycka att jag är grymt taskig just nu men så är inte fallet utan jag älskar honom för den han är och att han råkar vara lik en mega hunk och samtidigt ha en enormt härlig personlighet är bara ett plus ;) Jag har världens bästa, snyggaste och roligaste pojkvän och jag är grymt jävla stolt över det med sådeså!!


Ögonpartiet, näsan, färgen och linjerna på Ryan är fan identiska med C!!!


Dagens mamma, med smink och allt ;)

 

 


Mary Kay

Sitter och väntar på att Åsa ska komma hit och prata om lite Mary Kay produkter som jag och mamma förhoppningsvis ska börja sälja inom jobbet. Efter det blir det långpromenad och sen är det bara att plugga plugga plugga inför teoriprovet på onsdag :)


Graviditetens baksida

Varför får man aldrig höra av folk hur jobbigt psykiskt det kan vara att vara gravid. Jo, Av samma anledning som man inte får höra hur jobbigt det faktiskt kan vara fysiskt sätt med, allt de positiva ska favoriseras så högt för att det ska verka så jävla underbart att vara gravid. Men varför egentligen, jag tror knappast folk skulle sluta bli gravida bara för att de blir medvetna om hur påfrestande det kan vara. Eller, är vi människor verkligen så trångsynta...

Jag tänker i vilket fall som helst inte gå omkring och låtsas att min graviditet är perfekt och en jävla dans på rosor för så är det verkligen inte. Att vara gravid har verkligen inte varit ett drömstadium för mig, som det är för vissa. Jag skulle absolut inte önska detta ogjort utan jag måste däremot vara ärlig och erkänna att jag inte gör annat än längtar tills detta är över just nu. Så är det, förmodligen för de flesta men inte många som vågar säga det utan att tänka att se kan bli misstolkade som dåliga föräldrar för att de inte uppskattar allt med sin graviditet.

Hur som helst, min blogg mina åsikter.


Farsdag & glöggmys

Idag är det farsdag och här hemma har vi firat pappa med både tårta och god mat. Just nu kollar vi på bilar 2 och snart blir det glögg och lussebulle framför fina brasan. Gud vad jag älskar glöggmys, definitivt en av de bästa sakerna med julen!!

Hoppas ni firat era pappor ordentligt idag! :)


Dagens mage v. 28 (27+3) :)


i väntans tider

Jag och Alex sitter och väntar på att C ska komma, han ska sova här med oss ikväll, det ska bli göör mysigt och längtar efter honom. Så nu tills han kommer ska vi sätta oss och kolla på Scooby doo, bådas favorit "barnprogram" :D

Hörs senare!

Gjort naglar


En gravids i-landsproblem

Nu kommer jag med ännu ett av mina o-så-synd-det-är-om-mig gravid "problem" haha. Idag handlar det om problemet att inte kunna ligga ner och se på tv längre. Ligger man på sidan får man ont av det och magen har jag inte kunnat ligga på på flera månader men nu till det värsta, jag kan inte ens ligga på rygg och se på tv längre!? Magen täcker typ halva rutan och det är sjukt jävla irriterande!? Och försöka resa sig upp och sittligga eller sitta helt är inte ens att tänka på, liggsitter jag så kan jag fan inte andas och sitter jag helt är det rena döden för ryggen och höfterna. Yaaay vad kul det är att vara gravid just nu känner jag. Hur fan ska man orka vara en stor jävla valross i tre månader till när man inte kan se på tv, ne nu jävlar ;P


Inflyttningspresent från mamsen

Första natten i lägenheten ikväll, fick därför en liten inflyttningspresent av mamma. Denna fina ljusstake :) tusen tack! Och givetvis är jag inte ensam i denna stora kusliga lägenhet utan jag har min kära bror här, vi ska ha en myskväll ikväll och det ska bli så himla trevligt! Idol ikväll men först, spy kids ;D


nytt till mamma

sååå kär! mina nyaste loved ones! :D


gravid = gammal tant?

Ärligt talat varje gång jag reser mig upp så tänker jag "varför i helvete vill man vara gravid egentligen?!" och då menar jag ju givetvis inte att jag inte gillar att vara gravid eller inte gillar min bebis utan jag syftar på denna jävla foglossningen!! Så fort jag reser mig upp och försöker gå någonstans förvandlas jag till en jävla tant. Jag går plötsligt från 19 till 100 på en sekund, jag kan verkligen inte röra mig som en normal människa. Är det verkligen meningen att man ska känna sig som överviktig tant bara för att man är gravid, nehedu så ska det väl fan inte vara !?


Vecka 28 (27+1)


Din graviditet startade Tors 5 maj 2011.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 19 maj 2011 (ägglossningen).
Du är på dag 190 av 280 (68%).
Du är i vecka 28.
Du har gått 27 fulla veckor och 1 fulla dagar (v27+1).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 8 feb 2012
Du har 90 dagar kvar till beräknad förlossning.


ett och ett halvt år tillsammans idag

Idag har jag och Christoffer varit tillsammans ett och ett halvt år. Jag tänker inte säga så mycket mer än att jag är grymt lycklig med dig och väldigt tacksam över allt. Just nu är mitt liv perfekt. Jag älskar mig, min man och vår dotter obeskrivligt mycket och jag är bara så himla glad över att ha turen att ha fått träffa dig älskling. Du gör mitt liv komplett.

Christoffer Johan Andersson


upp tidigt imorn

Imorn har jag min första körlektion 07.30 så det blir att gå upp tidigt, tror att jag ska få köra med en annan lärare då för att se vad jag behöver tänka på. Ska bli lite spännande, förmodligen kommer man väl göra massa fel bara därför men jag ska iaf försöka mitt bästa. Så nu blir det sängen för min del så jag orkar ta mig upp imorgonbitti.

Natti!


enorm längtan!

Vet inte vad jag ska säga riktigt, hur jag ska förklara. Det är praktiskt taget omöjligt att få någon som inte är i samma sits att förstå. Jag längtar så jäkla mycket efter min bebis nu att det fan inte är sant!? Jag tror nog jag går under snart, seriöst. Det är tre hela månader kvar innan bf och jag vet inte hur jag ska stå ut. Jag vill att hon ska vara färdigväxt och komma ut nu nu nu!

Jag vill hålla henne i mina armar, se henne, känna på henne, lukta på henne. Jag vet inget om detta lilla barn och ändå älskar jag det så stort, med HELA mitt hjärta. Har hon bruna ögon, kanske blå? Kommer hon få rött hår som pappa eller bli blond som mamma? Kommer hon ärva sin pappas tjocka hår eller kommer hon inte ha något alls? Vems näsa kommer hon få? Kommer hon vara lugn och stillsam eller kanske nyfiken över precis allt precis som mamma var? Så många frågor och inga svar, jag vet inte ens hur stor hon är exakt eller hur mycket hon väger.

Jag vill veta nu, jag vill träffa henne nu. Jag vill att dessa tre månader ska gå fort! För det finns inget jag hellre vill just nu än att ha henne i mina armar, pussa på hennes panna och smeka hennes kind


bild: weheartit


handla

Nu ska jag ta på mig jackan och knalla ner till coop, känns som att kylskåpet är helt tomt och det kan vara så att det kommer ett litet eko när man pratar in i det, men iaf. Jag tänkte ta tag i det nu och gå ner och handla lite nödvändigheter och lite mindre nödvändiga saker, thihi.  

Kram så länge!

sessans rum

Just nu fick jag en extrem längtan hem till lägenheten för att börja fixa och dona i sessans kommande rum. Eftersom vi har en trea bestämde jag mig för att ha det ena rummet som hennes alldeles egna rum. Givetvis kommer hon sova i vaggan inne i mammas rum tills hon växt ur den (läs: tills mamma har blivit modig nog att låta henne sova själv).

Men eftersom vi haft så mycket annat att göra nu på senare tiden har vi inte börjat där inne än. Det ska målas om och om jag får som jag vill ska vi även ha en jättefin fondväg med en urgullig tapet! Just nu vill jag bara skaffa det här jäkla körkortet så jag kan börja fixa och dona där inne. Vill ju helst att det ska vara klart när hon kommer, bara för att. Tror knappast man har tid att göra det när hon är här :)

Längtar

Nyårsklänningen

Kunde inte hålla mig, nu har jag beställt min nyårsklänning. Fick bli den här fina skapelsen som jag suktat länge efter inne hos asos. Och tänka sig vilken tur jag hade att den var på rea nu med, ett tecken från ovan kanske hihi. Jag är super nöjd!



Vad tycker ni?


tips till Linn!

Vad tycker du om denna klänningen? Något du vill ha? Hör av dig!!


snälla, snälla, snälla Christoffer


Karatekid!

Herregud, jag visste att det skulle bli värre när hon blev större men såhär? redan? shit vad stark hon är ändå, hon sparkar som en galning upp mot revbenen min lilla ärta. Haha, helt otroligt att man fortfarande bli glad över sparkarna även fast de gör ont :)


har ingen lust

Fick en extra lektion inbokad idag, men jag orkar verkligen inte. Vill inte. Vill sova! Men aja får ta och pallra mig ner till körskolan snart igen, behöver ju all träning jag kan få -.-'

ps. att vara gravid suger, så fort man blir liiiite ur balans blir man totalt rubbad. Som nu, sitter och gråter floder till något jag egentligen bara hade blivit lite irriterad över. Konstiga hormonkärring säger jag bara! (jag alltså)

Magen sista dagen i vecka 27 :)


Just nu

..äter jag danonino yoghurt (wiiiihiiiee ♥) och väntar på att nästa körlektion ska börja. Efter sista lektionen idag måste jag gå ner och handla, måste köpa mer äcklig färdig-mat och givetvis mer DANONINOOO :D Är helt såld på skiten, definitivt ett nytt gravid craving!!

Puss på er!

Svar

Jessica om home again:

Kul att ha hittat till din blogg, har själv BF den 2:a februari och väntar min första grabb och förstås är det alltid kul att följa bloggar i liknande veckor!

Svar:

Ja visst är det kul att kunna följa någon som har bf runt ungefär samma tid, tyvärr har jag inte haft turen att hitta så många bloggar. Vet du några fler får du gärna säga till! kram

-

Blir inte ens förvånad, borde ha lärt mig vid det här laget. Aja, life's life.

40 minuter kvar

Har nyss ätit, nu är det 40 minuter kvar till dagens sista körlektion. Om jag ska vara ärlig vill jag bara bli klar med den, för idag är jag riktigt jäkla trött. Men men, får sitta lugnt och vänta som den snälla lilla flicka jag är.

Ha det!


Ingen bra idé

Okej, det var INGEN bra idé att äta upp ett helt paket delikatessbollar helt själv. Aj min mage!

Nytt till mamman


Vet ni vad?

Jag älskar konsistensen av danonino yoghurt!!
Hatar smaken dock, men det går ann ändå för konsistensen är så jäkla underbar.
Kan äta hur mycket som helst.
Nytt gravid-craving på g? Tror nog det, vågen för danoninos konsistens!


Tragisk

Ibland ser jag mig själv som ganska tragisk, jag menar ärligt talat jag försöker ändra på saker med mig själv hela tiden. Tror inte att jag är 100 % nöjd med någonting faktiskt. Är inte det lite tragiskt ? Det är inte så att jag är missnöjd och ser mig själv som ful utan snarare att jag kunde vart så mycket snyggare om jag såg ut på ett visst sätt.

Igår kom jag fram till att jag definitivt ska opperera ögonlocken när jag blivit lite äldre, de hänger som tusan nu så vad kommer de inte göra då när jag är runt 30-40. Och jag har länge pratat om att fixa näsan, har aldrig vart nöjd med den, den är för stor helt enkelt. Och så ska jag ju opperera brösten med sen när jag är klar med allt barnafödande. Och de lite mindre drastiska sakerna är ju att gå ner i vikt, sola och konstant fixa hår/naglar/fransar etc.

Gud vad utseendefixerad jag är egentligen. Men vafan, jag vill ju vara nöjd med mig själv. Om jag inte är nöjd och älskar mig själv hur ska någon annan kunna göra det då liksom.

Tragiskt, jag vet.

Tillbaka i Falkenberg

Har vart här i fem minuter och längtar redan hem. Suck* Det här kommer bli en låååång vecka.


Äntligen är håret färgat!!


Förberedelser

Just nu ligger jag i sängen och skriver en lista på de saker jag måste ha tills imorn. För er som glömt/inte vet är det imorn jag ska på femrätters med långklänning och hela tjolavippen. Har aldrig vart på nått liknande innan men ska bli kul att fira C's farföräldrar på deras stora dag :) (de firar 50årig bröllopsdag) Det är mycket som ska fixas innan jag är redo att visa mig för det fina folket så imorn ska det gås upp i tid så jag hinner fixa och dona med allt som hör till. Fick även klänningen idag och den satt inte så värst bra så det blir att sy till den lite men sen kommer den vara hur bra som helst! Får se om ni kanske får se nån bild på mig imorn om ni vill det :)

Kram och sov så gott allesammans !


Stort tack!

Stort tack till alla er som hjälpt till att bidra med namn till vår namnlista. Ni får gärna fortsätta att komma med förslag, vi har inte bestämt oss än. Den blir bara längre och längre och det verkar behövas med tanke på att vi verkligen inte kommer överens. Men om jag får som jag vill (vilket jag tror :P) så är det en liten Maya Aurora som ligger där inne och väntar på att få veta vilket tilltalsnamn hon ska få, hihi :)

Lilla magen v 27 (26+2)


home again

Kom nyss hem (tillbaks till falkenberg) igen och jag har bara goda nyheter till er. De är inget fel på varken mig eller prinsessan utan det mesta förklarades som foglossningar och att jag får ont i magen ibland kunde de inte riktigt förklara (ovanligt, nä). Hur som helst är jag jättenöjd för jag fick både se och höra min dotter så att jag kunde lugna ner mig.

Hon är en väldigt aktiv liten krabat och har blivit så himla stor sen jag såg henne första gången på rutin ultraljudet! Jag är så stolt över min lilla tjej som fick mycket beröm av läkaren då hon hade jättefina hjärtslag och rörde sig fint inne i magen. Längtar så tills hon är här, men ett tag till får hon allt stanna kvar där inne i magen och gotta till sig ordentligt!

Många stora kramar till er som hört av er och visat intresse om vårt välmående, det värmer hjärtat! :)

Godnatt och sovgott allesammans!

Changed plans

Mamma kommer och hämtar mig om en stund så åker vi in till Varbergs förlossning för att kolla så att allt står rätt till. Vill inte vänta en sekund till, vill veta nu! Får se om jag hör av mig ikväll annars gör jag det imorn.

Hoppas ni får en trevlig kväll.

Veckans sista körlektion

Snart är klockan 10 över tre och då ska jag ta mig ner till körskolan för veckans sista lektion. Det blir nog köra på mindre landsvägar idag med tror jag och samtidigt öva på allt annat jag lärt mig denna veckan, en liten sammanfattning helt enkelt. Kommer säkert bli lika roligt som vanligt.

Puss på er!

Gravidlista

Hittade denna lista inne hos Isabel :)

När fick du reda på att du var gravid? den 7e juni
Hur fick du reda på att du var gravid? jag antog det så köpte ett test
Hur gammal var du? 18 år
Ungefär när blev du gravid? maj
Hur reagerade du? blev chockad och jätteglad
Hur tog pappan det? han tog det rätt bra, fanns folk som tog det värre (host*)
Var graviditeten planerad? nej
Vilken vecka är du i nu? 27 (26+1)
Mår du illa?
inte längre men hade en månad som jag spydde konstant
Har du halsbränna? ibland men inte ofta
Har du ont av foglossning? tror inte det
Har du mycket vätska i kroppen? nä, thank God!
Har du några bristningar? på magen
Har du en hormonrand? noppe, tror inte det
Är du extra känslig? så in i humhum!
Kissar du ofta? HELA TIDEN
Har du/haft några gravidcravings? en del
När kände du dom första sparkarna? runt vecka 20
Sparkar den mycket nu? hon är väldigt livlig!
Vet ni vad bebisen har för kön?
japp, en liten prinsessa
Vad tror du att det är? flicka :P
Vad tror pappan att det är? han hoppas väl fortfarande på en kille antar jag
Har ni några namn? jag har men inga som uppskattas -.-'
Vad kallar ni bebisen just nu? prinsessan och lillskruttan
Hur många ultraljud har du gjort? 1 rutin ul
Hur är bebisens läge nu? va?
När är bebisen beräknad?
8e februari 2012
När tror du att du föder? slutet på januari
Vilka ska vara med på förlossningen? mamma och christoffer
Är du nervös inför förlossningen? inte än haha

Extra BM-besök

Nu har jag bokat in ett extra besök hos min BM imorn. Har vart lite orolig de senaste dagarna så direkt när jag kommer hem från Falkenberg imorgon ska jag gå till MVC och kolla att allt står rätt till med lillskruttan. Ber till Gud att det bara är jag som inbillar mig.  

Friends with benefits

Har just sett Friends with benefits. En bra komedi som inte innehåller för mycket gullegull vilket jag lätt kan tröttna på, se den vettja! :)



Just nu sitter jag och funderar på om jag ska lägga mig eller vad jag ska göra. Jag är inte tillräckligt trött för att sova och mina roomates spelar nått jävla dataspel eller nått så kommer nog inte kunna sova av den anledningen heller. Får se om jag kanske kan kolla på nån serie ett tag har ändå inte första lektionen innan 13.00 imorn.

Kram och godnatt på er!


Homesick

Jag är riktigt jäkla homesick just nu, saknar min mammi och christoffer så in i helvetes mycket! Vill att det ska bli Fredag nu så jag kan åka hem! Kolla på idol med familjen och bara vara. Usch vad jag inte gillar att vara långt hemifrån, alldeles ensam!

Idag är INTE min dag

Jag har inte kunnat sova nästan något alls inatt och haft riktigt ont i ryggen och nu vaknade jag med att jag är öm i hela kroppen och känner mig som att jag är på väg att bli riktigt sjuk. Och inte nog med det var mjölken slut så jag kunde inte äta flingor som planerat och som tur är hade jag köpt lite bröd om detta skulle hända problemet var bara att jag tappade mackan med smörsidan ner så jag fick massa skit i den och där försvann min matlust helt.

Så tills denna första lektionen är slut får jag försöka leva på två små glas juice, järntabletter och min stenhårda vilja (som känns rätt långt bort just nu om jag ska vara ärlig) men aja. Får gå och handla efter lektionen.

Hoppas ni har en bättre start på eran Onsdag än mig!

Bugaboo cameleon vagn.

Jag är med och tävlar om denna Bugaboo cameleon vagn inne hos Sarah&Kaylee. För att komma till tävlingen klicka HÄR!


Svar

Anonym om Min dag:

Vilken körskola i Falkenberg går du på, finns ett antal att välja på!

Svar:

Jag går på Falkenbergs Trafikskola om jag inte missminner mig :)

Gud vad jag längtar

Jag vet att jag kan låta jävligt ytlig nu men det är såhär det ligger till.
Jag längtar som satan tills min dotter får se dagens ljus, inte bara för att jag längtar efter henne utan också för att jag längtar efter att kunna sola, färga håret, pierca mig, tatuera mig, gå ner i vikt - bli smal och mycket mycket mer. Jag är inte jag utan smink, blekfet och allmänt tråkig iaf inte den jag, jag vill vara så så fort hon bestämt sig för att komma ut ska jag börja vara mig själv igen och bli en jävla MILF helt enkelt ;D

Min dag

Har haft tre körlektioner idag, med både Andreas och Jonas(?) och det hjälper verkligen as mycket att ha två stycken. Egentligen har jag inte det utan Andreas låter Jonas öva på mig då han inte är helt klar som körskolelärare än. Och mig gör det ingenting, jag gillar båda av olika anledningar och tillsammans utgör dom den perfekta körskoleläraren typ. Jag är mega nöjd!

Idag har vi backat runt hörn, parkerat och som alltid tränat på växlingen. Det är sjukt hur bra jag kör ändå för att vara typ femte gången jag kör en växellåda, awesome tjej! ;D

Har snart fått godkänt på alla 776 instuderingsfrågorna som ska vara klara på fredag och ska snart sätta mig och läsa i boken.

Hej så länge!

Vill Vill Vill

Vill att tiden ska gå fortare! Vill ha körkortet nu, vill ha min födelsedag nu, vill ha julafton nu, vill att min prinsessa ska vara klar och färdigväxt nu nu nu! Orkar inte vänta mer :(

99 dagar kvar

Nere på tvåsiffrigt, booyaa! :D

Dagens frukost haha


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus