Sorry for bad update

Men har vart på stan med Emma pemma HELA dagen och på vägen hem till mor och far träffade jag en gaaaaaaaammal vän och hade en väldigt lång och härlig diskussion om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt! Visar er vad jag köpte imorn :)


Godmorgon världen


Bryr mig för mycket


Resa

Så fort jag får ledig tid över vill jag sätta mig framför datorn och kolla på resor, jag vill verkligen boka en resa för mig och lillskruttan. Hur underbart hade det inte vart att åka till grekland igen, mitt drömland av resor. Arkitekturen är ju to die for och jag skulle göra vad som helst för att Aurora ska få vara med om det jag hade när jag var liten, alla resor utomlands i alla olika länder. Att bara åka iväg utan bekymmer i en vecka eller två låter så himla frestande just nu men jag vet att jag inte kan. Att det inte går, varken pengamässigt eller på annat plan heller. Jag får helt enkelt nöja mig med att stanna kvar här i kalla sverige ännu en sommar. Men har jag tur så blir det ändå en liten resa i slutet på året, yaaay längtar dit!

Oj

Just de ja, det var ju vägning och mätning igår, det hade jag iiingeeeen aning om he-he-he. Jo det visste jag faktiskt, men eftersom jag inte var hemma då får det bli idag när jag kommer hem istället. Inte för att jag vill, för jag vet att jag bara kan ha gått upp. Varför kan jag inte bara lära mig att säga nej när någon bjuder på nått gott. Nedu jag är helt enkelt för snäll hujedamig! ;)

Det där med att orka blogga då

Måste erkänna att jag blivit grymt dålig på detta nu på senaste, och idag kan jag inte skylla på vädret. Istället har jag annat att skylla på som jag dessvärre måste hålla för mig själv, men jag SKA bli bättre. Iaf försöka, så håll ut mina kära!
Tänkte att ni kanske ville se två av mina senaste inköp ;)


Gott mos


Punkt slut

Igår bestämde jag mig för något viktigt. Aldrig mer!


Solar

Sitter ute på altanen och solar med min lilla prinsessa (givetvis sitter hon i skuggan!) mycket bättre blir det inte! Har fått massa morsdagspussar av hjärtat idag, såååå mysigt. Hoppas ni andra mammor haft en härlig dag! Kram

Bild från när vi var på tjolöholm förut och testade att doppa fötterna i havet, hur gott som helst! första gången för lilldonnan och hon Ä L S K A D E det!


Today we're wearing this


Hur underbart!

Hur underbart är det inte att vakna till skrattet från en sådan här underbar liten gladfis :) <3


Bra väder = dålig uppdatering

Förlåt för den dåliga uppdateringen men det har ju vart så fint väder, och jag har verkligen försökt att njuta så mycket av solen som går nu! Inte jättelätt när man har barn som måste vara i skuggan, men jag försöker njuta av den lilla sol jag får!


Ute och busar i gräset med nakenfisan


Kärlek!


Mitt hjärta

 

 


PW

Först powerwalk sen modell för Malin :)


A ute på gräset idag


Mammagris

Aurora är verkligen en riktig mammagris! Hon har inte sovit på hela dagen så när jag lämnade henne hos morfar för att handla lite snabbt trodde jag att hon skulle sova tungt hela tiden eftersom hon precis somnat. Men inte då, 1 minut efter att jag åkt vaknade hon och var smågnällig enda tills jag kom hem. Men så fort hon såg mig och hörde min röst slocknade hon direkt. Haha mammas lilla kulting <3


Blir så trött

Varför ska det alltid vara så jäkla krångligt. Aja det löser väl sig.


Aurora ligger ute och sjunger i vagnen


Vikt

Eftersom jag har fuskat för mycket denna veckan tänkte jag bara väga mig och inget annat. Men eftersom det är mindre än 3 veckor kvar till dopet MÅSTE jag sluta fuska nu om jag vill se något resultat alls tills dess.

Startvikt: 94,1 kg
Vikt: 93,3 kg
- 0,8 kg


Tips

Här kommer ett tips till er som också har en liten spybebis där hemma. En stor, smart OCH snygg haklapp till den lilla/lille.

Det smarta med dessa haklappar är inte bara storleken utan också korsknäppningen i ryggen, storleksregleringen på sidorna som håller för barn mellan 0-24 månader och frotté lagret på undersidan.

Det är absolut en av de bästa köpen jag gjort till lillan på länge! Dessa finns i två pack på zara för 99 kr. Jag såg tre par med olika sorters mönster när jag var där, men det finns säkert mer.

Gå och fynda, ni kommer absolut inte ångra er!


Fråga

Hur gör ni för att hålla era barn lugna nu när temperaturen stiger? Jag behöver alla tips jag kan få för Aurora klarar inte värmen bra alls just nu. HJÄLP?!


A idag

Body & byxor från newbie
Strumpor från H&M

 


Yes!

Efter många om och men lyckades jag få tag på en ljusrosa sufflett till bugaboon (som inte längre finns ute i affären då det var en limited edition) och för lägre pris än de som är ute i affärerna nu även fast den var ny. Glad tjej!


Beställd!


Mitt hjärta


4 månader idag

Idag blir lillhjärtat hela 4 månader, gud så fort tiden går! Och som present tänkte vi åka ner till stan för att kolla på en ny vagn. Vi har en som vi kollat på och är den så bra som den verkar köper vi den direkt! Hoppas på det bästa, vår gamla är verkligen sliten nu och måste dessvärre köpa en ny innan den faller isär totalt. Bästa hade ju vart att hitta en redan nu så att vi kan använda den andra som extra vagn :D

I affären idag


Dålig uppdatering

Vet inte vad jag ska skriva, allt verkar så himla ointressant. Men aja ikväll ska jag och A hem till pappa C för filmkväll, ska bli mysigt.

Glöm inte att ni kan följa mig via instagram: amandanahlberg :*


Last night

Hade en trevlig kväll igår, men inget slår känslan att komma hem till en underbar liten tjej och vakna av hennes skratt och varma leenden på morgonen när hon ser mamma. Åh mitt hjärta vad jag älskar dig! <3


Nytt till Aurora

Köpte en fin jacka till Aurora för nån vecka sedan. En beige trenchcoat som hon kan runt sensommaren/hösten. Tycker den är så himla fin, önskar att man kunde hitta en snygg sådan till sig själv sedan ;)

 


Är rutan kvar?

Fortfarande samma problem?

Fråga till er

När ni går in på min blogg ser ni också rutan där det står att du ska lämna lösenord då?

Black

Färgar utväxten, helt sjukt hur den lyckas smyga sig fram så fort och inte känns det som att håret växt nått på längden heller. Skumt! Men snyggt ska det bli. Tänkte även försöka se om jag kan sätta i mitt löshår med, har aldrig använt clips så får se hur det går ;)

Auroras absoluta favoritleksak


My love


Svar

Anonym om Dagens shopping:

Vart köpte du bikinisarna?

Svar:

Den svarta fransbikinin är från Gina Tricot och den rosa/korallfärgade är från H&M :)

Dagens shopping

Nytt till mamman. Två bikinis, ett armband och en topp :)


Home

Nu är jag hemma igen, strax ska jag äta och efter det blir det en powerwalk med mamma. Ikväll ska jag och A vara ensamma hemma och då blir det mysa massor!! älskar att ha Mamma-dotter kvällar <3


Lunchdejt

Nu ska jag strax dra mig in mot staden för att träffa Linn. Ska bli mysigt :)


Smakportioner

Jag funderar på att ge Aurora smakportioner rätt snart, hon är ju faktiskt snart 4 månader. Och hon är väldigt intresserad av när andra äter så jag tycker att det är dags. Har ni något tips på bästa smakportionen att börja med? När började ni/ska ni börja med era små? Hur gick det? :)


"The big secret"

Så nu kommer den så kallade stora bomben jag tänkte lägga ut här på bloggen, och till att börja med vill jag säga att jag gör detta för MIN skull (och givetvis för de som vill känna sig peppade att göra samma sak) och ingen annans! Så har ni planer på att kommentera negativt eller hånle på något vis kan ni ta och vända på klacken OMEDELBART. Jag är mycket väl medveten om hur jag ser ut och behöver absolut ingen mer som påpekar det, tack så mycket! Så tillbaks till ämnet, jag har tänkt att dokumentera min viktnedgång här på bloggen med både vikt och mått-uppdateringar. Ni ska veta att detta är ett VÄLDIGT stort steg för mig då jag är ENORMT obekväm med min kropp och vikt. Men nu måste jag verkligen ta och göra något åt detta, så kände att detta var något som kommer att pusha mig lite extra, förhoppningsvis.

Planen är att varje vecka (måndag eller tisdag) dokumentera mina nya mått samt vikt. Jag kommer (kanske inte alltid) även dokumentera min träning och ev. mat. Det kommer kanske också komma upp ett och ett annat tips till er där ute som är intresserade.

Innan jag fortsätter vill jag passa på att säga att det är såhär det funkar för mig, vi är alla olika och kan uppnå olika resultat. Jag vill också påpeka att mål är mål, inte alltid resultatet. Så att ingen får för sig att kommentera om jag inte lyckats nå mitt mål någon gång. Vill även påpeka att positiv feedback ALLTID är välkommen och att ni kan fråga vad ni vill (så länge det är seriösa och ej för personliga frågor vill säga).

Vägning och mätning 15/5:

Startvikt: 94,1 kg
BMI: 34,3 

Mått: 
Hals: 34 cm
Överarm: 37,5 cm
Underarm: 27 cm
Handled: 16,5 cm
Bröst: 112,5 cm
Revben: 107 cm
Midja: 99 cm
Mage: 123 cm
Höfter: 116 cm
Rumpa: 122 cm
Lår: 72 cm
Vad: 39 cm
Fotled: 23,5 cm

Mål:

- Att nå min inskrivningsvikt på MVC; 88 kg (-6 kg)
- Att gå ner så mycket som möjligt till dopet 10/6 (helst -10 kg)
- Att allt som allt gå ner till 60 kg dvs. -34 kg

Wish me luck!




And off we go!


Powerwalk nr 2

Dags att äta ett litet mellanmål sen bär det av på powerwalk nr 2 :)


Instagram

Kanske man ska ta och testa det här med instagram på riktigt.

Vill ni följa mig så heter jag amandanahlberg där.

Har ni instagram, vad heter ni isf? :)


Ny design

Just nu har jag en tillfällig bloggdesign som jag försöker jobba lite med, så den blir som jag vill ha den. Får se hur det går men den är a work in progress om man säger så ; )

Sssh

Den stora hemligheten får vänta tills imorn ;)


Nytt till Aurora

Från KappAhl och H&M


Svar

Lin: Var har du köpt det vita?!

Svar: alla tre linnena är köpta på bik bok :)


Imorn smäller det

Imorn ska jag göra något riktigt hemskt, jag ska vara riktigt ärlig här på bloggen. Inget gömma sig bakom tomma ord utan nu händer det grejer. Vad det gäller får ni se imorn ;)


Nytt till mamman

Tre olika sorters linnen fick följa med mig hem idag; ett gräddvitt virkat, ett "maglinne" och ett brett leopardmönstrat linne. Bilderna gör verkligen inte kläderna rättvisa!

Det jag köpte till lillan får ni se bild på imorn :)


Our love is stronger than any diamond <3


Svar

Lin: Hej!
Pratar du fortfarande bara engelska med Aurora?

Svar: hej du!
Nu är det tyvärr såhär att jag aldrig började prata engelska med henne fullt ut pga att det hände så mycket annat i vårt liv just när jag bestämt mig. Men jag pratar lite engelska med henne och ska så fort stressen lagt sig prata BARA engelska med henne. Längtar tills dess!


Hemma

Kom nyss hem, nu är det dags för mat. Visar vad jag köpte senare. Puss


Andrea

Sitter ute i solen och väntar på Andrea och hennes syster. Vi ska ha en härlig fikadejt, längesedan sist. Ska bli härligt :)


Engelska

Jag sitter och hjälper min bror med sin engelska läxa. Är jag knäpp som tycker att det är sjukt kul haha. Nä men jag har alltid älskat engelska och saknar det faktiskt väldigt mycket. Om jag någonsin skulle få för mig att sakna skolan så är det på grund av engelskan. faktiskt.


Förändring

Aurora blir bara större och större för var dag som går. Snart är hon hela 4 månader och tiden bara flyger iväg. Hon är en sån fantastisk liten tjej som gör sin mamma så grymt stolt! Hon ler och skiner upp som en sol så fort hon ser en och det värmer verkligen mammahjärtat ordentligt kan jag lova.

Men till det jag egentligen skulle säga; hon har förändrats utseendemässigt så himla mycket på bara några veckor. Hon har fått betydligt mer hår och nu även på huvudet och inte bara kransen som hon haft innan. Det är heller inte lika rött längre utan blir bara ljusare och ljusare, så börjar tro att hon kanske inte blir en rödtott trots allt. Och vad gäller ögonfärgen har hon gått från mörkgrå till mörkblå/grå till grå/blå och nu blir de allt ljusare. Kanske hon kommer ärva sin mors gröna ögon, jag hade ju blå ögon nästan ett år innan mina blev gröna. Ska bli riktigt intressant att se :)


Jätteglad tjej i babygymmet


Städa

Håller på att städa iordning lägenheten lite snabbt för snart får vi besök av Auroras mormor, morfar och morbror :)


Min absoluta favorit här i världen <3

Bzzz bzzz <3


Ååååh, saknar!

Hittade en gammal cambild på mig från runt julafton -10. Kommer ihåg att jag fick de skorna utav C då, efter att jag praktiskt taget tjatat sönder honom ;) Hur som helst, skulle jag nog göra vad som helst för att ha den kroppen nu. Visst att jag inte var så smal som jag ville vara men då hade jag ju typ bara +10 kg nu har jag ju för fan +100 känns det som. ÅÅÅH vad jag saknar det. Kolla brösten och magen liksom. och benen. fotlederna. fötterna !?!?!  
Jag ska dit igen, det ska jag. Jag ska tillochmed under det. Fan vad taggad jag blir nu!!!


2 år

Igår hade jag och C vår tvåårsdag, vi skulle fira våra två år tillsammans med en härlig oxfilémiddag men så blev det inte. Det hela förstördes rätt rejält när man tar fram köttet för att peppra och salta och sen när man vänder på det ser att det är brungrönt och luktar I-L-L-A. Det var bara att rota i frysen efter nått att ha till, som tur var hade jag några frysta ytterfilébitar som låg och lurade där inne. Men att ställa sig och tina kött är väl inte riktigt det man ville hålla på med när tillbehöret i ugnen praktiskt taget redan var helt klart. Det löste sig men att äta fryst fläskytterfilé när man tänkt sig oxfilé är inte direkt en höjdare kan jag ju säga...

Glitter

Nya naglar. Blir bättre och bättre på detta ;)


New in - hallen

Köpte en ny detalj till hallen våran. En riktigt snygg skylt som passar mig perfekt. Och Ironin i det hela är givetvis min fina skohylla mittemot :p


40 minuter

Jag powerwalka-jogga-sprang vårruset på 40 minuter, är så jävla nöjd med mig själv. Woop woop!!


Svar

Alexandra: Ska du gå Vårruset?

Svar: ja, jag ska försöka ta mig runt i alla fall ;)


Work out

Kör en runda för att värma upp kroppen lite till ikväll ;) sååååå taggad!


Vårruset imorn

Taggad? javisst!


Familjen Anderssons nya tillskott

Hur söta är dom inte då :)


Middag hos C's föräldrar

Japp


Min tjockis <3


Pyssel

Nu sitter jag och pysslar med pappersdetaljer till dopet, snaaaart är allt klart :D

Idag blir det bio med C, den nya american pie. Ska bli härligt att se om den är som de andra. Någon av er som sett den, vad tyckte ni isf ? :)


Home sweet home

Hemma igen, 6000 riksdaler lättare. Fyfan. Men måste man så måste man


På väg till Ullared


Suck

Jag ska verkligen försöka bli bättre på bloggandet. Förhoppningsvis kommer blogglusten och inspirationen tillbaks snart. Kanske hjälper lite med en ny design med, ska se vad jag kan lösa.

Imorn bär det av till ullared iaf, lite nödvändigheter som måste inhandlas :)


Dopfix - barnvagn


Nails

Mina nya naglar jag gjorde i förrgår, bilden gör dom inte rättvisa tycker jag tyvärr. Men är iaf mycket nöjd :)


Dagens shopping till lillan


Sitter ute i solen med min fina tjej


Svar

Hanna om Svar:

Om erat förhållande inte har varit det bästa det senaste så hur mår Aurora när ni inte har det bra? Vad jag har läst innan så verkar det inte som att pappa C får stor tillgång till eran fina dotter? Det är väl inte bra om er dotter inte får lika stor kontakt med sin pappa som sin mamma? Och mår hon bra om ni bråkar och inte har ett bra förhållande det senaste?

Svar

Håller fortfarande fast vid att jag tycker att vårat förhållande är mellan oss och ingen annan, så det här blir mitt sista svar på sånna här privata frågor. Enda anledningen till att jag svarar denna gången är för att jag vill försäkra er om hur det står till.

För det första, Aurora mår hur bra som helst, hon är hela tiden omringad av människor som älskar henne och hon får precis allt hon behöver! Och till hurvida pappa C får träffa henne ofta eller inte så kan jag säga det att han får träffa henne precis när han vill och har under hennes 3,5 månader i livet träffat henne runt 3-5 ggr i veckan. Det ser jag inget fel på då man inte kan träffa båda föräldrarna exakt lika mycket när man inte bor tillsammans. Anledningen till att du kan ha fattat fel kan bero på att jag inte skriver på bloggen exakt varje gång han är med.

När jag sa i mitt förra svar att vårt förhållande inte hade vart det bästa på senaste menade jag inte att vi bråkar, det är vad du säger. Så mitt svar på det är att Aurora mår inte sämre av det, för det påverkar inte henne. Hon mår som sagt hur bra som helst och det kommer vi alltid sträva efter att hon ska göra.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus